Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Coffee Queen Mega Gold A, kaffemaskine med termokande

Kaffemaskine

6.950,00 kr. Ekskl. moms

8.687,50 kr.Inkl. moms

ELLER

325 kr. per månedi min. 48 mdr. ekskl. moms

Coffee Queen Mega Gold er en kaffebrygger med Automatisk vandpåfyldning. Den automatiske kaffebrygger med vandforsyning har elektroniske timere og giver et signal, når kaffen er klar.

Der medfølger 1 stk. serverings station på 2,5 ltr. – ca. 17 kopper.

  • 4400 watt
  • Op til 17 kopper på 6 min
  • 17 liter i timen
  • Kapacitet: 2,5 l

Indeholder komplet sæt til montering. Filterhoved, filter og fittings.

Beskrivelse

Coffee Queen Mega Gold  A brygger direkte ned i en elegant servering station(termokande) på 2,5 liter. Termokanden har tappehane og niveau indikatorrør. Kaffen bevarer heri sin fremragende smag og aroma i lang tid. Ikke alene har Coffee Queen Mega Gold A et unikt udseende, enkel og præsentabel, – den kan også producere en imponerende 17 liter kaffe i timen! Du har mulighed for at indstille brygningen mellem 4 og 17 kopper kaffer per bryg – CQ Mega Gold A har automatisk vandpåfyldning og er forsynet med en tilslutningsslange til vandet. Herved slipper du for at fylde vand på tanken.

Coffee Queen termostation passer ind i alle miljøer og er hurtig og nem at håndtere. Løft serverings stationen væk fra bryggeren, og stil den hvor du vil servere kaffen.

Det fjerner risikoen for at glaskanden går i stykker, at du spilder og at kaffen brænder på. Driver du et træningscenter eller har du et tre timers bestyrelsesmøde på skemaet? Så skal du ikke længere lede efter den perfekte løsning.

Automatisk vandpåfyldning. Serveringsstation på 2.5 liter med tapningsmulighed. Crem International kan være stolt af denne enestående kaffemaskine med termokande. En fantastisk og besparingseffektiv løsning for dem der har et større kaffebehov, og enkelt og flot design!
Friskbrygget filter kaffemaskiner fungerer ved at dryppe vand gennem malede bønner i en varm kande.

Specifikationer

Vægt 11,5 kg
Størrelse 44,5 × 20,5 × 65,5 cm
Strømforbrug

2200 W

Kapacitet

19 liter i timen

Bryg kapacitet

Bryggetid

8,5 min

Vandpåfyldning

Varmeplader

Ingen

Glaskander

Serveringsstation

Du kunne også være interesseret i...