Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Freja – 500 gram

Formalet kaffe

59,00 kr. Ekskl. moms

73,75 kr.Inkl. moms

Freja formalet kaffe i 500 g. poser. Kommer i kasse med 14 poser( 7 kg ialt)

Kaffen er sammensat af udsøgte kaffebønner fra nogle af de bedste kaffeområder i verden. Kaffen har en skøn aroma, smagen er rund og fyldig med en god harmonisk syre. Kaffen består af formalet kaffebønner fra Brasilien, Honduras og Guatemala.

Beskrivelse

Brasilien: Verdens største eksportør
En af verdens største producenter og eksportører af kaffe. I dag står Brasilien for 30% af kaffeproduktionen og ca. 60% af al kaffe eksport på verdensplan.

Brasilianske kaffebønner er meget populære i espresso blandinger, grundet deres harmoniske og lave syrlighed. De er afbalanceret og intense i smagen, som er med til at skabe en god kop espresso kaffe.

Honduras: En solid base
Honduras har altid skabt en god basal bønne, og bruges ofte som et udgangspunkt i kaffeblandinger. Kaffebønnerne fra Honduras er i dag mere kendt for deres søde og milde smag, når den ikke skal bruges som en base bønne i blandinger.

Guatemala: Ægte Centralamerikansk kaffebønne
Ægte Centralamerikanske kaffebønner, der i mange tilfælde afgiver en karamel-lignende og kakaoagtig smag. Meget fyldig og rund i smagen. Bønnerne høstes i perioden december til april og er kendt for deres balance.

Arabica bønner
Arabica kaffe er kendt for sin bløde og raffineret smag. En overlegen smagsoplevelse sammenlignet med robusta. Arabica indeholder langt mindre mængder af koffein i forhold til robusta, men er generelt set overlegen i smag. De mange indtryk fra en arabica bønne er med til at skabe mange unikke smagsoplevelser, alt efter ristning og blandinger.

Robusta bønner
Robusta er en mindre raffineret kaffebønne, men er populær grundet sit koffein indhold og skaber en kønnere creama. I langt de fleste tilfælde vil en kaffeblanding bestå af mindre mængder robusta, som det er tilfældet med FREJA. Freja er kun 10% robusta, hvor de 10% er med til skabe en bedre helhedsoplevelse, og giver de ting en arabica bønne ikke giver så meget af. Altså koffein og creama.

En højere syrlighed, som vi finder i robusta, kan være med til at skabe en enestående kaffeoplevelse.

Specifikationer

Kaffetype

Formalet kaffe

Mærker

Holms

Oprindelse

Brasilien, Guatemala, Honduras

Vægt

500 gram