Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Te

Tebreve og Pyramider

Sommer eller vinter? Varmt eller koldt? Det er i princippet underordnet. Te er noget vi alle kan nyde alle årets dage. Uanset om det er som en forfriskende iste eller noget man kan varme sig på, når de kolde vinterdage er over os. Der er også en hel del fordele ved denne magiske drik – mere end bare en god smag.

Mod sygdom og godt for helbredet

Te indeholder antioxidanter. Disse antioxidanter modarbejder kroppens version af rust, og hjælper os derfor med at holde os unge og beskytter os mod forureninger i kroppen. Du finder de bedste antioxidanter i hvid te. Hvid te er mindre bearbejdet end sort og grøn te. Det kan også hjælpe dig med vægttabet, hvis du drikker det regelmæssigt. En drik helt uden kalorier, som findes i mange smagsvarianter. Tilligemed løfter og styrker te også dit immunforsvar. Helt præcist hjælper det dine celler med at nå deres mål hurtigere, og giver dig derfor en ekstra beskyttelse mod mulig sygdom. Derfor er det også er godt at drikke te, hvis du er syg.

Her på siden finder du et nøje udvalgte varianter fra English Tea Shop.

Te fra English Tea Shop er brygget på kærlighed og respekt. Af kærlighed til vores jord og fokus på høj kvalitet. Den bæredygtige te fra English Tea Shop dyrkes og produceres med respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet. Al yderemballage er bæredygtigt og komposterbart.

Teen produceres af lokale farmere på små plantager, hvor der er fokus på bæredygtighed og respekt for omgivelserne:

  • Der anvendes ingen kunstgødning
  • Der er fokus på optimal dyrkning af jorden for at undgå erosion
  • Stor fokus på affaldshåndtering
  • Farmerne får en ordentlig betaling for deres te (Fair Trade)
  • Fokus på CO2-udledning gennem hele processen

Derfor foregår pakningen af teen f.eks. 100 % manuelt for at afgive mindst muligt CO2. English Tea Shop sætter en ære i at plante et solidt fodaftryk i lokalsamfundet. Det sker dels ved en fornuftig te-produktion, og dels ved hele tiden at forbedre forholdende for medarbejdere og te-dyrkerne med blandt andet uddannelsesprogrammer, sundhedsforsikring, øjenklinik osv.

English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.

Vi byder på både tebreve og Pyramider. I blandt vores varianter fra English Tea Shop finder du både, Grøn og hvid te samt sort te. Du finder herudover også tilbehør såsom æsker, tekander og mere.