Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Kaffemaskiner

Nøje udvalgte kaffemaskiner, som alle kan betjene

Vi ved, at de fleste virksomheder ønsker at kunne lave en god kop kaffe til deres medarbejdere og kunder uden at skulle bruge timevis på at tage avancerede barista-kurser først. Derfor er størstedelen af vores espressomaskiner fuldautomatiske. Vi har i vores sortiment fuldautomatiske espressomaskiner til hele bønner, instant kaffe og formalede bønner.  Tendensen i de seneste år er dog, at valget langt de fleste gange lander på maskiner til hele kaffebønner.

Driftsikre mærker
Vores sortiment byder på mange kendte mærker som ETNA, La Rhea, Jura, De Jong Duke samt Coffee Queen og Animo. Disse maskiner kan lave filterbrygget kaffe, tilbyde instant kaffeløsninger samt lave kaffe, der er brygget på hele bønner. Med en fuldautomatisk kaffemaskine, får du muligheden for at brygge alle de spændende kaffedrikke som americano, cappuccino, cortado, latte macchiato og lungo. Som noget helt særligt har vi også chokolademaskiner fra Etna, som tilbereder varm chokolade af ægte flydende chokolade. Holms er dansk  eneleverandør af jubilee chokolade – find den her Jubilee flydende chokolade, 3 l.

Kaffeløsninger til firmaer og private
Udover her på vores webshop finder du også alle vores maskiner og tilbehør i vores store showroom i Nykøbing Falster. Her har du mulighed for at se alle kaffemaskinerne, inden du beslutter dig for den rette til din virksomhed. Vi har både fuldautomatiske og filterbryg-maskiner stående klar – og vi guider dig meget gerne til den rette løsning. Både kapacitet, ønskede placering og brugervenlighed kan være vigtige parametre for en god oplevelse på din arbejdsplads.

I vores showroom finder du også en lang række skønt tilbehør som termokander, mælkekølere, stampere, kværne og ikke mindst vores kaffe og øvrige tilbehør til maskinerne, blandt andet ægte flydende chokolade, kakaopulver, mælkepulver og meget mere.

Vi er klar til at rådgive dig i vores showroom, men tager også meget gerne dialogen over telefon, hvis det passer dig bedre.

Købe og leje af kaffemaskine

Er du på jagt efter kaffemaskinen, der kan klare forholdene i caféen, fodboldklubben eller på arbejdspladsen? Vores kaffemaskiner er produceret af de bedste producenter på kaffemarkedet, og du sikrer dig en solid løsning uanset størrelsen på maskinen. Muligheden for at vælge både køb og leje af maskinerne, giver dig en ekstra frihed.