Indkøbskurv
Search
Generic filters

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Kaffemaskiner

Nøje udvalgte kaffemaskiner, som alle kan betjene

Vi ved de fleste viksomheder ønsker at kunne lave deres yndlingskaffedrik uden at skulle bruge timevis på barista-kurser. Derfor er størstedelen af vores Espressomaskiner fuldautomatiske. Vi har i vores sortiment Fuldautomatiske Espressomaskiner til hele bønner, instant kaffe og formalede bønner. Når det er sagt, er tendensen i de seneste år, at valget langt de fleste gange lander på maskiner til hele kaffebønner.

Driftsikre mærker
Vores sortiment byder på mange kendte mærker som ETNA, La Rhea, Jura, De Jong Duke samt Coffee Queen og Animo. I disse maskiner finder du løsninger til filterbrygget kaffeoplevelse, instant kaffeløsninger samt helbønne kaffe. Som sagt vælger lang de fleste virksomheder fuldautomatiske maskiner og muligheden for at brygge alle de spændende kaffedrikke som Americano, Cappuccino, Cortado, Latte Macchiato og Lungo. Som noget helt særligt har vi også Chokolademaskiner fra Etna, som tilbereder varm chokolade af ægte flydende chokolade – Holms er dansk  eneleverandør af jubilee chokolade – find den herJubilee flydende chokolade, 3 l

Kaffeløsninger til firmaer og private
Udover på vores webshop finder du også alle vores maskiner og tilbehør i vores store showroom. Det giver dig en mulighed for at se alle kaffemaskinerne inden du beslutter dig. Vi har både fuldautomatiske og filterbryg-maskiner stående klar og vi guider dig meget gerne til den rette løsning. Både kapacitet, ønskede placering og brugervenlighed kan være vigtige parametre for en god oplevelse på din arbejdsplads og vi tager meget gerne dialogen over telefon og også gerne i vores Showroom.

I vores showroom finder du også en lang række skønt tilbehør som termokander, mælkekølere, stampere, kværne og ikke mindst al vores kaffe og øvrige tilbehør til maskinerne; ægte flydende chokolade, kakaopulver, mælkepulver og meget mere.

Købe og leje af kaffemaskine

Er du på jagt efter kaffemaskinen, der kan klare forholdende i caféen, fodboldklubben eller på arbejdspladsen? Vores kaffemaskiner er produceret af bedste producenter på kaffemarkedet, og du sikrer dig en solid løsning uanset størrelsen. Muligheden for at vælge både køb og leje af maskinerne, giver dig en ekstra frihed.