Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

ZOÉGAS Dark Zenith – 225 gram

Formalet kaffe

35,00 kr. Ekskl. moms

43,75 kr.Inkl. moms

Dark Zenith giver dig en usædvanlig frugtig, mørk og rund smag

Beskrivelse

Mørkristet kaffe af høj kvalitets bønner fra tre kontinenter. Mellemamerikas solrige bjergskråning højlands bønner, Brasiliens smukke og velafbalanceret perle bønner komplimenteret med Østafrikas kaffebønne rigdom. En sød smag af nougat og honning er fint afbalanceret med en dejlig syrlighed, hvilket resulterer i en perfekt rund smag og en frisk følelse.ZOÉGAS Professional Dark Zenith er certificeret med Rainforest Alliance.

ZOÉGAS Professional serien er kendt for at bruge nøje udvalgte bønner af høj kvalitet. Fra vest til øst danner kaffeproducenterne i regionen et bånd rundt omkring ækvator. En imaginær linje kaldet Kaffebæltet. De kaffebønner, der bruges til ZOÉGAS, vælges omhyggeligt fra de bedste regioner i kaffebæltet, som er +/- 20 grader fra ækvator. Højt oppe og i små mængder sikrer kaffebønnerne kvaliteten af hver eneste kop kaffe – uanset om du serverer store eller små mængder. Kaffebønnerne ristes forsigtig og jævnt for at få den usædvanlige smag af hver region. Al kaffe testes mange gange før den når din kaffekop.
Som navnet antyder er ZOÉGAS Professional specielt designet til at passe til det professionelle kaffemarked. Alle aspekterne af ZOÉGAS Professional er skabt med baristaerne in mente. Emballagen af kaffebønnerne og de unikke opskrifter er tilpasset fagfolk. Dark Zenith fås både som malet kaffe og hele bønner.ZOÉGAS Professionals langsigtet vision er kun at bruge 100% Ansvarligt dyrket kaffebønner.

Specifikationer

Certificeringer

Rainforest Alliance

Kaffetype

Formalet kaffe

Mærker

Zoégas

Oprindelse

Brasilien, Mellemamerika, Østafrika

Vægt

225 gram