Indkøbskurv
Search
Generic filters

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Kaffemaskiner

Nøje udvalgte kaffemaskienr

Vores sortiment byder bl.a. på Coffee Queen, der er til dig der søger en filterbrygget kaffeoplevelse. Er det til virksomheden kan vores webshop tilbyde dig et udvalg af Saeco, La Rhea og ETNA. De passer til dig, der søger efter kaffemaskiner til hele bønner. Så kan du lave alt ligefra Americano – som er hvad vi tættest kender som en traditionel kop ”dansk” kaffe – til Cappuccino og Latte Macchiato.

Vores sortiment

I dagens Danmark er den almindelige friskbryg kaffemaskine med filter det vi ser i langt de fleste hjem. Man kan næsten ikke forstille sig et hjem i Danmark uden en kaffemaskine. Selv på arbejdspladserne finder vi altid kaffemaskiner af alverdens størrelser, så medarbejderne kan få deres daglige dosis af koffein. Det er en del af vores hverdag.

Vores sortiment byder ikke kun på kaffemaskiner, men også kaffe af allerhøjeste kvalitet. Du finder selvfølgelig også diverse rengøringsudstyr og tilbehør, der er med til at vedligeholde din nye maskine.

Købe og leje af kaffemaskine

Er du på jagt efter kaffemaskinen, der kan klare forholdende i caféen, fodboldklubben eller på arbejdspladsen? Vores kaffemaskiner er produceret af bedste producenter på kaffemarkedet, og du sikrer dig en solid løsning uanset størrelsen.