Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Vandkølere

Vandkølere

Undersøgelser viser, at vi arbejder mere effektivt, hvis vi husker at drikke vand i løbet af dagen. Med en vandkøler sikrer du, at medarbejdere, kunder og gæster altid kan få et glas koldt vand – eller et glas vand med brus, en service, som mange sætter pris på. En vandkøler kan altså være en god investering i mange henseender.

Vores vandkølere kommer i modeller, som enten står på gulvet, på bordet eller bliver integreret i bordpladen. De fås i forskellige størrelser, designs og farver. Du kan vælge imellem forskellige drikkevandsmuligheder, som inkluderer varmt og koldt vand samt vand med brus.

Hvis du har behov for en vandkøler, men endnu ikke har lyst til at investere i din egen, har du også mulighed for at leje en vandkøler hos os. Ved leje af en køler medfølger der fuld service og regelmæssigt servicebesøg. Ved køb tilbyder vi også regelmæssig servicebesøg i form af filterskift, rens og desinfektion.

Vandkøler til kontor

Hvis du stadig ikke er overbevidst om, at en vandkøler er en god idé til kontoret, har vi her samlet en række fordele du og dine kollegaer sikkert vil nyde godt af, som kan hjælpe dig med at tage en beslutning.

  • Nyere vandkølere kan forbindes direkte til vandforsyningen og kommer med et indbygget vandfiltersystem, der gør det nemt for dig.
  • Du kan byde på vand i forskellige temperaturer og med eller uden brus.
  • Dine medarbejdere vil blive mere motiveret til at drikke vand, der holder dem friske og hydreret hele dagen.
  • Lav vedligeholdelse. Med modeller, der er forbundet direkte til vandforsyningen, skal du kun sørge for, at filter og patron bliver udskiftet i ny og næ. Begge dele klarer vi gerne for jer.

Vandkølere har mange funktioner:

Med din vandkøler kommer vigtige funktioner som indbygget kopdispenser, blokeringssystem i tilfælde af lækage, afløbsudstyr, afløbspumpeudstyr, monteringsudstyr, rensningsudstyr, drypbakke, vægbeslag og CO2 genopfyldningsflaske.

Blupura Vandkølere – Miljø og genanvendelighed

Vi har meget stor fokus på miljø og grøn køling.

Vores leverandør af vandkølere; Blupura har været de første på verdensplan til at producere vandkølere, der bruger naturgas i stedet for HFC. Alle vandkølere vi tilbyder i HOLMS er uden HFC.

https://www.blupura.com/environment/

GRØN TEKNOLOGI

Blupura er de første på verdensplan til at producere vandkølere, der bruger det helt naturlige kølemiddelgas R290 istedet for HFC (hydrofluorcarboner). Et valg med stort fremsyn og kvalitet, som givet vores kunder mulighed for at vælge et produkt, hvor kølemidlet har nul indvirkning på den globale opvarmning, samtidig med at opnå en energibesparelse på omkring 15% og højere samlede ydeevne af kølingen.

I dag er vores vandkølere designet med så meget genanvendeligt materiale som muligt og er udstyret med energibesparende enheder til at reducere energiforbruget.