Indkøbskurv
Search
Generic filters

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Vandkølere

Vandkølere

En vandkøler kan være en god investering i mange henseender; Den kan bidrage til et godt helbred og velvære, når du hydrerer oftere. Vandkøleren er en praktisk løsning for forretninger, med mange besøgende i løbet af en dag og den bidrager med en ekstra service overfor dine kunder og medarbejdere i en travl hverdag.

Vores vandkølere kommer i modeller som enten står på gulvet, på bordet eller bliver integreret i bordpladen. De fås i forskellige størrelser, designs og farver. Du kan vælge imellem forskellige drikkevands muligheder, som inkluderer varmt og koldt vand, samt vand med brus.

Hvis du har behov for en vandkøler, men ikke har lyst til at bruge alt for mange penge, giver vi dig her hos Holms muligheden for at leje en vandkøler. Ved leje af en køler medfølger der fuld service og regelmæssigt besøg, ud over vandkøleren selv.

 

Vandkøler til kontor

Har dit kontor ikke en vandkøler endnu? På alle de kommende varme arbejdsdage vil dine medarbejdere helt sikker nyde godt af forfriskende koldt vand, som de kan nyde i pausen og under møder. Det er også en let mulighed ved kundebesøg, hvis du er interesseret i at byde på vand med og uden brus.

Hvis du stadig ikke er overbevidst om en vandkøler er en god idé til kontoret, har vi her samlet en række fordele du og dine kollegaer sikkert vil nyde godt af, og kan hjælpe dig med at tage en beslutning.

  • Nyere vandkølere kan forbindes direkte til vandforsyningen og kommer med et indbygget vandfiltersystem, der gør det nemt for dig og sparer dig mange penge på kopper og krus.
  • Du kan byde på vand i forskellige temperaturer og med forskellige smagsvarianter (endda også med brus).
  • Dine medarbejdere vil blive mere motiveret til at drikke vand, der holder dem friske og hydreret hele dagen, som også er med til at forøge deres produktivitet og hjælper dem til en sundere livsstil.
  • Lav vedligeholdelse. Modeller, der er forbundet direkte til vandforsyningen, skal du kun sørge for filter og patron bliver udskiftet i ny og næ. Det sørger vi for at klare for dig, hvis du lejer en vandkøler hos os.

 

Vandkølere med vigtig funktionalitet

Ekstra funktionalitet inkluderer indbygget kop dispenser, blokerings system i tilfælde af lækage, afløbsudstyr, afløbspumpeudstyr, monteringsudstyr, rensningsudstyr, drypbakke, vægbeslag og CO2 genopfyldningsflaske.