Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Tilbud

ETNA Dorado Instant Small

Espressomaskine

18.995,00 kr. Ekskl. moms

23.743,75 kr.Inkl. moms

ELLER

595 kr. per månedi min. 48 mdr. ekskl. moms

Kompakt maskine som leverer frisk kaffe eller kakao på få sekunder. Der kan vælges mellem espresso, kaffe, cappuccino, caffe latte, kakao, kakaomælk eller varmt vand. Kan også lave hele kander kaffe og varmt vand.

Indeholder komplet sæt til montering. Filterhoved, filter og fittings.

Beskrivelse

Dorado Instant er kendt for sin hurtighed. Med en forberedelsestid på blot 8 sekunder kan denne instant kaffemaskine trods sin lille størrelse nemt håndtere et højt volumen af kaffetrængende gæster, og levere op til 240 kopper i timen (120 ml).

Den er derfor et fremragende valg for kontorer, kantiner, sundhedsinstitutioner og virksomheder, hvor hurtig tilberedning af kaffe og te er vigtig.

Denne maskine byder på en bred vifte af foruddefinerede drikkevarer, herunder Café Crème, Espresso, Cappuccino, Café au Lait, Espresschoc, Chokolade og Creamy Choc, og kan også levere hele kander kaffe, hvis det er nødvendigt.

Har man brug for varmt vand til for eksempel te, sikrer sikrer en separat varmtvandsdispenser, at der aldrig er rester af kaffe eller andre drikke i det varme vand.

Kompakt kaffemaskine til kontor eller kantine

Dorado Instant Small er designet med brugervenlighed i tankerne. Den er nem at betjene, og da der ikke er kaffegrums i maskinen, fordi drikkene bliver tilberedt af instant kaffe, er vedligeholdelsen minimal. Maskinen har desuden et automatisk rengøringsprogram, hvilket gør vedligeholdelsen enkel og tidsbesparende.

Dimensionerne på Dorado Instant Small er 650* x 245 x 545 mm, hvilket gør den kompakt og ideel til områder med begrænset plads.

Dorado Instant Small er energibesparende med en energimærkning på A++, når energibesparende tilstand anvendes.

Se yderligere information og specifikationer fra producenten her.

Specifikationer

Vægt 20 kg
Størrelse 54,5 × 24,5 × 65 cm
Strømforbrug

2300 W

Koldtvandstilslutning

Bryggetid

8 sek

Kaffebeholder

1,9 l 475 g

Toppingbeholder

1,9 l 1200 g

Chokoladebeholder

1,9 l 1475 g

Kopper i timen

300