Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

ETNA Dorado Instant Medium

Espressomaskine

23.995,00 kr. Ekskl. moms

29.993,75 kr.Inkl. moms

ELLER

795 kr. per månedi min. 48 mdr. ekskl. moms

Frisk kaffe eller kakao på få sekunder med vores instant kaffemaskine Medium. Der kan vælges mellem espresso, kaffe, cappuccino, caffe latte, kakao, kakaomælk eller varmt vand. Kan også lave hele kander kaffe og varmt vand.

Indeholder komplet sæt til montering. Filterhoved, filter og fittings.

Beskrivelse

Vi sælger brugte eksemplarer i god stand af ETNA Dorado Instant Medium; en kompakt kaffemaskine designet til at levere en bred vifte af drikkevarer på blot 8 sekunder.

Med det indbyggede instant kaffesystem kan maskinen producere op til 240 kopper i timen (120 ml hver), hvilket gør den ideel til steder, hvor hurtig tilberedning er vigtig, som sportshaller, sundhedsinstitutioner, kantiner og virksomheder.

Maskinen er nem at betjene med høj brugervenlighed. Et separate tapningspunkt til varmt vand sikrer, at der ikke kommer bismag af kaffe eller andre drikke i det varme vand til teen.

Det indbyggede automatiske rengøringsprogram gør vedligeholdelsen let og problemfri. Da drikkene desuden tilberedes med pulverkaffe og -kakao, og der derfor ikke er kaffegrums i maskinen, er vedligeholdelsen minimal.

Hurtigt og pålidelig instant kaffe-maskine

Maskinen leveres med prædefinerede drikkevarer som espresso, kaffe, cappuccino, caffe latte og kakao, men andre varianter er også mulige. Det er også muligt at tappe hele kander med kaffe fra maskinen.

Denne kaffemaskine er ikke kun praktisk og alsidig, men også miljøvenlig og økonomisk, hvilket gør den til et fremragende valg for enhver, der værdsætter kvalitet, effektivitet og bæredygtighed.

ETNA Dorado Instant Medium er energimærket med A++, hvilket betyder, at det er en energieffektiv løsning til kontorer, kantiner, personalerum og lignende.

For mere information og detaljerede specifikationer, besøg producentens hjemmeside.

Specifikationer

Vægt 29,5 kg
Størrelse 58 × 32 × 71 cm
Bryggetid

8 sek

Strømforbrug

2300 W

Koldtvandstilslutning

Kaffebeholder

1,9 l 475 g

Toppingbeholder

4,2 l 2675 g

Chokoladebeholder

1,9 l 1475 g

Kopper i timen

300