Indkøbskurv

Holms – Hele Danmarks leverandør

Meget mere end en fremragende kaffeoplevelse.

Hvem er vi?

Først og fremmest er vi en familiedrevet virksomhed.

Næst er vi fast leverandør af industriopvaskemaskiner og blødtvandsanlæg til restauranter, små og store kontorer og virksomheder, samt vandkølere til kontorerne og værksteder rundt omkring i landet.

I 2019 valgte vi at slå Kaffemesteren sammen med HOLMS. Kaffemesteren blev grundlagt tilbage i 1991, men skiftede ejermand i 2014, hvor Søren Larsen overtog virksomheden.

Hvad tilbyder vi?

 Gennem årene har Holms leveret kaffemaskiner af højeste kvalitet, der har givet kunderne i det danske land en udsøgt kop kaffe. Derudover har vi også suppleret kunderne med te og kakao til både danske hjem, virksomheder såvel som insitutioner rundt omkring i landet. I de senere år er vores sortiment vokset, hvilket gør vi i dag også byder på industriopvaskemaskiner og vandkølere.

Hvad kan du forvente?

God kundeservice og vejledning vægter vi højest. Du er således altid velkommen til at kontakte os, så du eller din virksomhed får netop det produkt, som passer præcis til dit/jeres behov. Endelig er du naturligvis dækket af fuld dansk reklamationsret og garanti.

Vi er altid modtagelige for input. Dvs står du og savner en bestemt varer i vores sortiment – eller ligger du blot inde med ris eller ros til vores maskiner m.m., hjemmesiden eller andet – så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vores kontor, værksted og lager er placeret i Nykøbing Falster.