Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Om os

Velkommen til Holms. Vi er en virksomhed som blev etableret i 2017, som en del af firmaet Kaffemesteren ApS. Kaffemesteren blev grundlagt tilbage i 1991, men skiftede ejermand i 2014, hvor Søren Larsen overtog virksomheden.

Gennem årene har Holms leveret kaffemaskiner af højeste kvalitet, der har givet kunderne i det danske land en udsøgt kop kaffe. Derudover har vi også suppleret kunderne med te og kakao til både danske hjem, virksomheder såvel som insitutioner rundt omkring i landet. I de senere år er vores sortiment vokset, hvilket gør vi i dag også byder på industriopvaskemaskiner, vandkølere og vendingmaskiner. Du finder også en række juice- og saftmaskiner til både salg og leje.

Alle maskinerne på vores lager er nøje udvalgt, med det formål at vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

Søren og Emil fra Holms
Emil (tv) og Søren (th) fra Holms.

Hvad kan du forvente

God kundeservice og vejledning vægter vi højest. Du er således altid velkommen til at kontakte os, så du eller din virksomhed får netop det produkt, som passer præcis til dit/jeres behov. Endelig er du naturligvis dækket af fuld dansk reklamationsret og garanti.

Vi er altid modtagelige for input. Dvs står du og savner en bestemt varer i vores sortiment – eller ligger du blot inde med ris eller ros til vores maskiner m.m., hjemmesiden eller andet – så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vores kontor, værksted og lager er placeret i Nykøbing Falster.

Service

Til alle de maskiner, som er leveret til enten private- eller offentlige virksomheder samt til institutioner og lignende, kan vi byde på en udvidet servicekontrakt.

Vores egen serviceafdeling står for både service, vedligeholdelse og reparation af dine maskiner – enten på eget værksted, eller ude hos dig – alt efter hvilken type af maskine og serviceaftale du har valgt.

Service til private er omfattet de almindelige handelsbetingelser.

Leje af industriopvasker eller vandkøler

Hvis du synes det er for dyrt at købe en ny industriopvasker eller vandkøler til dit kontor, tilbyder vi fordelagtige lejeaftaler. Ved leje af en maskine, betaler du en fast månedlig ydelse i min 48 måneder.

Du finder priserne for leje inkl. moms på webshoppen. Prisen er angivet under købsprisen.

Udlejning

Hos Holm-s har du også mulighed for at leje en kaffemaskine, saft- og juicemaskine samt fadølsanlæg til din fest eller andet arrangement.

Kontakt os på info@holm-s.dk for yderligere information.