Historien om Holm-s • Hele danmark leverandør af industrimaskiner
Gratis fragt – på alle ordrer over 750 kr.
Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på (+45) 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Historien om Holm-s

Holm-s er hele danmarks kaffe leverandør

Holm-s blev etableret i 2017, som en del af firmaet Kaffemesteren. Firmaet blev grundlagt i 1991 og skiftede ejermand i 2014.

Gennem årene har firmaet leveret kvalitets kaffemaskiner og udsøgt kaffe, te og kakao til både danske hjem, virksomheder og institutioner rundt omkring i landet. I de seneste år er sortimentet udvidet således at vi hos Holm-s også forhandler industri opvaskemaskiner, vandkølere og vendingautomater. Derudover finder du også en række juice- og saftmaskiner – både til salg og til leje.

Alle vores maskiner, er nøje udvalgt med det formål, at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

God kundeservice og vejledning vægter vi højest. Du er således altid velkommen til at kontakte os, så du eller din virksomhed får netop det produkt, som passer præcis til dit/jeres behov. Endelig er du naturligvis dækket af fuld dansk reklamationsret og garanti.

Vi er altid modtagelige for input. Dvs står du og savner en bestemt varer i vores sortiment – eller ligger du blot inde med ris eller ros til vores maskiner m.m., hjemmesiden eller andet – så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vores kontor, værksted og lager er placeret i Maribo.

Service

Til alle de maskiner, som er leveret til enten private- eller offentlige virksomheder samt til institutioner og lignende, kan vi byde på en udvidet servicekontrakt.

Vores serviceafdeling står for både service, vedligeholdelse og reparation af dine maskiner – enten på eget værksted, eller ude hos dig – alt efter hvilken type af maskine og serviceaftale du har valgt.

Service til private er omfattet de almindelige handelsbetingelser.

Vores service og firmabiler hos Holms

Udlejning

Hos Holm-s har du også mulighed for at leje en kaffemaskine, saft- og juicemaskine samt fadølsanlæg til din fest eller andet arrangement.

Kontakt os på info@holm-s.dk for yderligere information.