Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Coffee Queen A-2 automatisk

Kaffemaskine

4.320,00 kr. Ekskl. moms

5.400,00 kr.Inkl. moms

ELLER

195 kr. per månedi min. 48 mdr. ekskl. moms

Coffee Queen A-2 er det perfekte valg til kontor, hotel, restaurant og café med sin store kapacitet på 1,8 liter og ekstra varmeplade. Automatisk vandpåfyldning gør at du aldrig skal bekymre dig om at fylde vandbeholder.
Inkluderet i pakken:
– 2 styk 1,8 liter kander
– slange til vandtilslutning

Indeholder komplet sæt til montering. Filterhoved, filter og fittings.

Beskrivelse

Coffee Queen A-2 er udstyret med to varmeplade, som sørger for, du altid har kaffen varm og parat, når du har allermest brug for det. Coffee Queen A-2 kan give dig hele 15 liter kaffe i timen, eller cirka 12 kopper på 6 minutter. Den elektroniske tidsstyring betyder, at kaffen ikke bliver skoldet eller brændt, og du undgår helt automatisk en kaffe, der efterlader dig med en dårlig smag i munden.

Er du på en arbejdsplads med mange mennesker, som alle ønsker sig et par kopper kaffe i løbet af dagen? Så er dette kaffemaskinen for dig.

Automatisk vandpåfyldning, 2 varmplader og 2 glaskander á 1.8 liter er inkluderet. Elektronisk tidsstyring, hvor du kan justere antallet af kopper kaffe, der skal brygges.

Hvis du ønsker en almindelig god kop kaffe, eller hvis du vil være i stand til at brygge kaffe til flere mennesker på en gang, er en filterbryg kaffemaskine et godt valg.

Disse typer af kaffemaskiner bruger formalet kaffe, men du kan selvfølgelig også udstyre dig selv med en kaffekværn, så du kan nyde friskmalet kaffebønner. Få friskbryg kaffemaskiner kan fås med indbygget kaffekværn, dog er det ikke den del af Coffee Queen serien. Bryg en hel kande kaffe og hæld det over i din termokande. Så kan du nyde en dejlig varm kop kaffe igennem hele dagen.

Specifikationer

Vægt 9 kg
Størrelse 36 × 20,5 × 43 cm
Strømforbrug

2390 W

Bryg kapacitet

Bryggetid

6 min

Vandpåfyldning

Varmeplader

2

Glaskander

Type af kaffemaskine

Kaffemaskine med filter, Kaffemaskine, formalede bønner

Du kunne også være interesseret i...