Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Classeq D500 Duo

Underbordsopvasker

29.995,00 kr. Ekskl. moms

37.493,75 kr.Inkl. moms

ELLER

1.200 kr. per månedi min. 48 mdr. ekskl. moms

Classeq D500 Duo er en industriopvaskemaskine i underbordsmodel med en digital skærm, tre vaskeprogrammer og WRAS* certificering for ubesværet og konsekvente rene resultater.

Opvaskemaskinen er let at betjene, og kommer med en kurv på 500 x 500 mm, hvor der kan placeres 18 store tallerkener. Maskinen har tre vaskeprogrammer på henholdsvis 2, 3 og 5 minutter. De tre vaskeprogrammer gør, at du har en maskine der kan klare selv de mest intense vaske.

Indeholder komplet sæt til montering. Filterhoved, filter og fittings.

Beskrivelse

Classeq D500 Duo. Stærk Professionel Underbordsopvaskemaskine, vasker tallerkner, bestik og glas på 2 min. Kurv størrelse 500 x 500 kan indeholde 18 store tallerkener.

Vores professionelle underbordsopvaskemaskine er udviklet til at gøre betjeningen så enkel som muligt, samtidig med den også byder på tilpasninger, der kan indstilles gennem avanceret indstillinger. Derudover overvåger maskinen også konstant vaskecyklusserne, temperaturen og meget mere, der sender værdifulde data til vaskemaskinens system, der bruges til at forbedre driftseffektiviteten.

Industriopvaskemaskinens digitale LCD-skærm viser den nøjagtige temperatur på vasketanken og skyllekedlen. Det forsikrer dig, som bruger, at maskinen lever op til de nødvendige krav.

*WRAS er et engelsk certificeringsselskab, der vurderer industriopvaskemaskiner og andre vandforsyningsprodukter, for at sikre der ikke er fejlmålinger, spild og misbrug. WRAS står for Water Regulations Advistory Scheme.

Tre vaskeprogrammer

Classeq D500 Duo kommer med tre foruddefineret vaskeprogrammer.

  • Hurtig – 2 minutter
  • Standard – 3 minutter
  • Intensiv – 5 minutter

Underbordsopvaskemaskinen er i stand til at vaske 540 tallerkener i timen og har sikring mod tilbagestrømning af vand.

Alle Duo-maskiner har en “Type A” luftspalte, der forhindrer snavset vand i at flyde tilbage til vandforsyningen. Dette er ikke kun et væsentligt, men også et lovkrav for industriopvaskemaskiner.

Mulighed for integreret blødgøringsanlæg.

Denne DUO-maskine kan leveres sammen med et blødgøringsanlæg, som er et vigtigt krav i hårde vandområder, og din sikring for væsentlig reducering af kalk. Du kan tjekke dit vands hårdhedsgrad på borger.dk. Du kan ringe til HOLMS for at høre nærmere om denne mulighed. Vi kan også hjælpe dig med at finde ud af, om du har brug for et anlæg.

Intuitiv LCD Digital Display

Den digitale LCD-skærm viser den nøjagtige temperatur på vaskebeholderen og skyllekedlen. Dette gør dig i stand til konstant at sikre at opvaskeren lever op til forventningerne og fødevarestyrelsens krav til skylletemperatur.

Benyt med fordel vores Ro-anlæg Winterhalter AT Excellence-S Omvendt Osmose eller et AK filter AK 1030 til rent og kalkfrit resultat sammen med din opvaskemaskine

https://www.classeq.co.uk/product/standard-dishwasher-d500/

 

Specifikationer

Vægt 46,8 kg
Størrelse 60,5 × 57 × 86 cm
Branche

Kontor, café og bar

Mærker

Classeq

Type af opvaskemaskine

Underbordsopvasker

Skylle temperatur

82°C

Støjniveau i brug

Under 70dB

Eltilslutning

230 V, 50 Hz

Tid per cyklus

3 – 5 minutter

Vand temp. indføring

4 – 55°C

Tank temperatur

55°C

Vaskeprogrammer

Hurtig – 2 minutter, Intensiv – 5 minutter, Standard – 3 minutter

Tallerkener per kurv

18

Du kunne også være interesseret i...