Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Winterhalter AT Excellence-S Omvendt Osmose

RO anlæg

22.450,00 kr. Ekskl. moms

28.062,50 kr.Inkl. moms

Winterhalter AT Excellence-S RO-anlæg fjerne næsten 100 % af ingredienserne fra vandet i AT Excellence-serien. Denne ekstremt høje vandrenhed er afgørende for at opnå fejlfrie vaskeresultater. AT Excellence kan tilsluttes opvaskemaskinen hurtigt og nemt ved hjælp af plug and play.

Beskrivelse

Winterhalter AT Excellence-S RO- anlæg, Omvendt osmose

Winterhalter AT Excellence-S RO-anlæg, omvendt osmose-enheder går langt for at fjerne næsten 100 % af ingredienserne fra vandet i AT Excellence-serien. Denne ekstremt høje vandrenhed er afgørende for at opnå fejlfrie vaskeresultater.

Vi garanterer en konstant høj kvalitet af perfekt vand, hvilket resulterer i strålende resultater uden behov for yderligere polering. Den ydre omvendte osmose-enhed, Winterhalter AT Excellence-S, imponerer med sin pålidelighed og evne til at levere optimale vaskeresultater. AquaOpt-funktionen sørger for, at vandet optimeres efter længere pauser, indtil det når det ønskede kvalitetsniveau.

Du kan nemt følge med i driftsstatus for Winterhalter AT Excellence omvendt osmose direkte på opvaskemaskinens display. Eventuelle fejl opdages øjeblikkeligt og kan hurtigt rettes.

Enheden er allerede udstyret med den lovpligtige tilbagestrømnings-beskyttelse (WSE) i overensstemmelse med europæisk lovgivning.

*¹ AT Excellence kan tilsluttes opvaskemaskinen hurtigt og nemt ved hjælp af plug and play. Talrige sikkerhedsfunktioner og intelligente sensorer sikrer optimale vaskeresultater og fuldstændig beskyttelse af apparatet.

  • Fremløbsvandstemperatur: maks. +35C
  • Kapacitet: min. 90 l/t
  • max. forsyningsvands ledningsevneværdi: 1.200 μs/cm
  • max. forsyningsvandets hårdhed: 35°dH
  • Elektrisk tilslutning: 200-240V, N~, 50 Hz, 1,4-2,0A
  • Grænseværdier silikater/klor: maks. 30/0,2
  • Tilslutningsværdi 50 Hz: 230-310 / 60 Hz: 250-320
  • Mål H420 x 205mm

Udskiftningsfilter til Winterhalter AT Excellence finder du her: https://holm-s.dk/vare/winterhalter-active-carbon-filter-m/

Specifikationer

Størrelse 205 × 420 cm
Type af vandbehandling

RO anlæg

Formål

Til opvaskemaskiner

Kapacitet

90 L/time

Mål

H: 420mm Bredde: 205mm

Du kunne også være interesseret i...