Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

ZOÉGAS Cultivo økologisk, 750 g

Hele kaffebønner

156,00 kr. Ekskl. moms

195,00 kr.Inkl. moms

Cultivo er en mørkristet kaffe med lidt dejlig krydderi.

Beskrivelse

Blandingen af afrikanske og mellemamerikanske kaffebønner giver noget helt specielt. Højlands kaffebønner fra Etiopien ledsages af bønner, der stammer fra det solrige Mellemamerika. Resultatet er en rig og velafbalanceret kop kaffe, fuld af smag af urter, modne bær og nødder.

ZOÉGAS Cultivo økologisk, 750 g er en certificeret kaffebønne
ZOÉGAS Professional økologisk kaffe er certificeret med EU-bladet, KRAV og Fairtrade.

Hver eneste kop kaffe, du nogensinde brygger med ZOÉGAS-bønner, vil være noget helt specielt. Uanset om du brygger en hel kande til vennerne der kommer på besøg, eller om det blot er en enkel kop til en speciel person i dit liv.

Hver kop du serverer vil være rig på smag. Det er på grund af de omhyggeligt udvalgte bønner af høj kvalitet, der er jævnt og forsigtigt ristet med præcision – der gør det muligt for kaffebønnen at fortælle hvor den kommer fra, på en exceptionel måde. Disse kaffebønner stammer fra +/- 20 grader fra ækvator – også bedre kendt som kaffebæltet. De nøje udvalgte bønner til ZOÉGAS kommer primært fra Kenya og bjergene i Østafrika. Blandingen af forskellige bønner giver Cultivo dens velafbalanceret karakter.

ZOÉGAS er et varemærke, der forbinder kærlighed, lidenskab og mange års erfaring. De unikke metoder til udformningen og testning, for at finde de perfekte risteprofiler, gør dem specielt prestigefyldte. Hvert produkt er lavet med omhu og er med til at gøre producenten stolt.

Specifikationer

Certificeringer

EU Økologimærket, Fairtrade certificeret, KRAV mærket

Kaffetype

Hele kaffebønner

Mærker

Zoégas

Oprindelse

Etiopien, Mellemamerika

Vægt

750 gram