Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

LOKE, 1 kg

Hele kaffebønner

123,00 kr. Ekskl. moms

153,75 kr.Inkl. moms

LOKE består af udsøgte hele bønner fra Brasilien 🇧🇷, Honduras 🇭🇳 og Guatemala 🇬🇹. Du får gode kaffebønner, som består af 75% Arabica og 25 % Robusta. Sammen skaber de en blanding, der giver dig en fyldig kaffe oplevelse med ægte Skandinavisk smag. Du vil opleve en elegant og svag syrlig eftersmag.

Ristning: 60% Fylde: 75% Syrlighed: 50% Sødme: 60%

Beskrivelse

Du kan frit vælge mellem 200 gram eller et helt kg kaffe i hele bønner, når du køber en pakke LOKE.Cirka en tredjedel af planetens kaffe produceres i Brasilien. Brasilien er netop kendt for deres Arabica kaffebønner, og deres evne til at lave en mørk kafferistning uden bønnen bliver alt for bitter. Generelt set har den brasilianske kaffe en meget lav syrlighed, der afgiver en nødde- og chokoladeagtig smag.

Leder du efter espresso kaffe i hele bønner, finder du næsten altid spor af brasiliansk kaffe, da de er kendte for deres fantastiske espresso kaffe.

Honduras var engang kendt for producere hele bønner, som desværre ikke var særlig bemærkelsesværdige. Det har dog ændret sig henover årene, og i dag finder du utrolig gode kaffebønner fra det Centralamerikanske land. Førhen brugte man kaffebønner som et udgangspunkt for en kaffeblanding, men det har ændret sig. I dag oplever man at deres hele bønner er afgiver en sød og mild smag.

Honduras’ produktion består gerne af de klassiske Bourbon og Typica Arabica kaffebønner.

De bedste kaffebønner fra Guatemala er fyldige og giver en rig chokolade-kakao smag, sammen med en karamel-lignende sødme. Den guatemalanske kaffe anses for at bestå af ”ægte” Centralamerikanske bønner.

Grundet manglende infrastruktur i Honduras plejede bønderne at sende deres bedste kaffebønner til Guatemala, for at tjene flere penge per kilo kaffe. Det finder dog ikke længere sted, efter regeringen investerede mange penge i en ordentlig infrastruktur, nye veje, regeringsprogrammer m.fl.

De guatemalanske kaffebønner bliver høstet i perioden december til april og gror i 1.200 – 1.700 meters højde.

Specifikationer

Vægt 1 kg
Kaffetype

Hele kaffebønner

Mærker

Holms

Oprindelse

Brasilien, Guatemala, Honduras

Vægt

1 kg