Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

La Rhea V+ eC Espresso

Espressomaskine

26.900,00 kr. Ekskl. moms

33.625,00 kr.Inkl. moms

ELLER

895 kr. per månedi min. 48 mdr. ekskl. moms

Lille, kompakt, forførende model med 3 kanistre til produkter samt varmtvandshane. 12 valgmuligheder for forskellige varme drikke.

Indeholder komplet sæt til montering. Filterhoved, filter og fittings.

Beskrivelse

Lille, kompakt, forførende model med 3 kanistre til produkter samt varmtvandshane. 12 valgmuligheder for forskellige varme drikke. La Rhea V+ eC Espresso et perfekt valg for 0-20 personer. Maskinen kan  placere maskinen næsten overalt, da den ikke fylder ret meget.

Variflex bryggereen sikre den perfekte kop kaffe hver gang. Bryggeren justerer stempeltrykket alt efter hvilken drik du vælger, så kaffe og espresso både smager og ser ud som det skal.

Rhea V+ eC har udover bønnebeholderen også beholdere til instant produkter (mælkepulver og kakao) + seperat vand til te.

Varigrind giver dig en perfekt formaling af dine bønner
Varigrind er en justerbar kværn, der kommunikerer elektronisk med variflex-bryggeren for at give præcis den formaling, der bedst passer til den variant der ønskes.

Perfekt vandtemperatur
Varitherm er et varmesystem, der justerer vandets temperatur til den valgte kaffevariant. For at give den mest optimale kop kaffe, kræver forskellige formalinger forskellige vandtemperaturer og varierende tid,  hvor vandet er i kontakt med de malet bønner. Det samme gælder for det skummet mælk til cappuccino eller til en Cafe Latte. Varitherm har Rheavendors ‘patenterede induktionsteknologi, hvilket betyder op til 90% besparelse på energiomkostninger og forbrug sammenlignet med traditionelle kedler.

Maskinen er certificeret A+++

Specifikationer

Vægt 29,4 kg
Størrelse 51,1 × 31,8 × 58,8 cm
Type af kaffemaskine

Espressomaskine

Vandpåfyldning

Eltilslutning

230 V, 50 Hz

Strømforbrug

3000 W

Kanistre

1+2

Mixerhuse

1

Kopper om dagen

30-50

Farve

Brun, Sort