Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Instant Espresso kaffe, 250 g

Instant kaffe

108,00 kr. Ekskl. moms

135,00 kr.Inkl. moms

Frysetørret Instant kaffe af høj kvalitet. Denne kaffe er lavet af 100 % Arabica bønner og er fyldig og fuld af smag. Kan bruges i automat og ved manuel opblanding.

Beskrivelse

Den frysetørret instant kaffe består af 100% Arabica kaffebønner. Arabica er kendt for sin bløde smag, og lave syrlighed. Generelt set overlegen i smag sammenlignet med Robusta, men indeholder også mindre mængder koffein.

Espresso blandinger består gerne af Arabica kaffebønner, selvom Robusta også bruges i nogle blandinger. Robusta bruges ofte til at skabe en bedre creama og for at øge koffein niveauet. Espresso bønner får gerne en mørk ristning, selvom nogle foretrækker den lysere variant. Det kommer alt sammen an på personlige præferencer. Når bønnerne er mørkristet er der mindre faktorer, som adskiller arabica og robusta. Derved skaber de en perfekt harmoni, når de bruges i espressoblandinger.

Det smarte ved instant kaffe, er den nemme tilgangsmåde. Du skal blot gøre brug af den kaffe du har købt og kogt vand. Kan du koge en kande vand og bruge en teske, kan du brygge en kop instant kaffe.

Du skal bruge:

  • 1 kop kogt vand. Ca. 90-92 grader varmt. Almindelig temperatur efter kogt vand har stået i et par minutter.
  • 1-2 teskefuld frysetørret instant kaffe eller anden form for pulverkaffe.
Start med at hælde 1-2 tsk. instant kaffe op i din kop eller dit krus. Tilsæt herefter dit kogte vand. 200-240 ml. er passende til 1-2 tsk. Kaffe. Rør rundt med en ske for at blande kaffen med vandet. Efter omrøring er kaffen klar til servering.

Specifikationer

Kaffetype

Instant kaffe

Mærker

Le Royal

Vægt

250 gram