Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Honduras, Marcala 1kg

Hele kaffebønner

192,00 kr. Ekskl. moms

240,00 kr.Inkl. moms

Denne Økologiske kaffe er dyrket ved 1400 – 1600 m.o.h. og består af en blanding af Bourbon, Catuai, Caturra og Typica. Kaffen er fuldvasket og har en smag af chokolade, nød og en diskret syrlighed af gul frugt og er fantastisk som hverdags kaffe.

Beskrivelse

Denne Økologiske kaffe er dyrket ved 1400 – 1600 m.o.h. og består af en blanding af Bourbon, Catuai, Caturra og Typica. Honduras, Marcala kaffen er fuldvasket og har en smag af chokolade, nød og en diskret syrlighed af gul frugt og er fantastisk som hverdags kaffe.
Kaffens oprindelse stammer fra Marcala-regionen i Honduras og bliver leveret af RAOS- kooperativet, som blev grundlagt i 1997 som det første økologiske andelsselskab i Honduras, med omkring 200 familie drevet gårde. Udover propagandere for økologisk og bæredygtig produktion, forsøger RAOS at uddanne de lokale i Honduras i kaffe dyrkning men også i generelle færdigheder som læsning og skrivning. RAOS har desuden forpligtet sig til at minimere brugen af vand i produktionen og bliver anderkendt som en vigtig brik i kampen for ligestilling i Honduras.

Specifikationer

Certificeringer

EU Økologimærket

Kaffetype

Hele kaffebønner

Mærker

Nordhavn Coffee

Oprindelse

Colombia, Honduras, Rwanda

Vægt

1 kg