Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Everpure RO Buffertank Classic S adap kit – 55L

RO anlæg

3.745,00 kr. Ekskl. moms

4.681,25 kr.Inkl. moms

Buffertank til RO-anlæg – 55 Liter

Everpure RO Buffertank Classic en pålidelig og praktisk løsning til RO-systemer, der garanterer en jævn og kontinuerlig vandforsyning, samtidig med at den hjælper med at forbedre vandets smag og kvalitet. Buffertankene fås i forskellige størrelser, som dækker ethvert behov.

RO vandproduktion er en “løbende” proces og et RO-anlæg producerer ikke bare 20 liter på én gang. Derfor er det vigtigt at kende dit reelle behov for vand og din produktionskapacitet, når du vælger størrelsen på din buffertank.

Beskrivelse

Everpure RO Buffertank Classic er en vandtank, der er designet til at give en stabil og pålidelig vandforsyning til RO-systemer (omvendt osmose).

Buffertanken fungerer som en mellemlager til RO-systemet, hvilket hjælper med at sikre, at vandet kan tilgås jævnt og kontinuerligt, også når dit behov er på sit højeste.

Blandt fordelene ved Everpure RO Buffertank Classic er dens robuste og holdbare konstruktion, der kan holde til intensiv brug i en lang periode.

Buffertanken kan også hjælpe med at forbedre vandets smag og kvalitet, da den indeholder et kulsyrepatronsystem, der hjælper med at justere vandets pH-niveau og fjerne klor og andre urenheder.

Specifikationer

Størrelse 425 × 31 × 120 cm
Type af vandbehandling

Buffertank, RO anlæg