Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Everpure i2000² Replacement Cartridge

Filterpatroner

850,00 kr. Ekskl. moms

1.062,50 kr.Inkl. moms

Erstatningsfilter til dit Everpure-system, som afkalker dit vand og holder dine maskiner fri for kalk. Passer til Everpure Insurice filtreringssystem, der er særlig udviklet til isterningmaskiner.

Beskrivelse

Effektiv patron til dit RO-anlæg

Everpure i2000-erstatningspatronen sikrer, at dit RO-anlæg fra Everpure kører som det skal og giver en pålidelig forsyning af kalkfrit vand med et minimum af vandspild.

Patronen anvender avanceret filtreringsteknologi, der effektivt fjerner urenheder, partikler og forurenende stoffer fra dit vand.

I patronen sidder et yderst effektivt kulfiberblokfilter, der fanger og reducerer klor, kalk, mineraler og urenheder, samtidig med at det hæmmer væksten af bakterier.

Kalkfrit vand til klare isterninger

Passer til Pentair Everpure Insurice filtreringssystem, som er særlig udviklet til isterningmaskiner. Den effektive afkalkning sørger for, at din maskine altid yder efter bedste evne og giver flotte, klare isterninger.

 i2000-patronen er let at installere og vedligeholde og har et kompakt design, der maksimerer pladsen og minimerer vedligeholdelseskravene.

 Patronen har en levetid på 34,068 liter vand eller 6 måneder, hvad end der kommer først. Denne patron er ideel til en bred vifte af fødevarevirksomheder, herunder restauranter, storkøkkener, caféer og kantiner.

Se produktblad fra producenten

Specifikationer

Formål

Til ismaskiner, Til vandkølere, Til diverse vandbehandling

Type af vandbehandling

Filterpatroner