Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Classeq P500 hætteopvaskemaskine

Hætteopvaskemaskine

39.995,00 kr. Ekskl. moms

49.993,75 kr.Inkl. moms

ELLER

1.500 kr. per månedi min. 48 mdr. ekskl. moms

Classeq P500 kan vaske op til 720 tallerkener i timen. Opvaskemaskinens reducerede vandforbrug sikrer dig en økonomisk løsning. Industriopvaskeren har en stor kapacitet, er nem at rengøre og vedligeholde, i det hætterengøringsprogrammet løbende renser og fjerner møg.

Søger du en hurtig og effektiv opvaskemaskine, så er Classeq P500 det rette valg. Du får tre effektive vaskeprogrammer, som varer mellem 1,5 og 5 minutter. Alle Classeq opvaskere fås med et simpelt digitalt LCD display, som viser temperaturen og vaskeprocessen.

Denne hætteopvasker leveres med afløbspumpe og skyllemiddelspumpe, og kan evt. udvides med et blødgøringsanlæg.

 

Indeholder komplet sæt til montering. Filterhoved, filter og fittings.

Beskrivelse

Søger du en driftsikker hætteopvaskemaskine, der giver dig skinnende ren opvask – hver gang? Så skal du kigge denne vej:

Classeq P500 hætteopvaskemaskine leveres med tre foruddefineret vaskeprogrammer, på henholdsvis tre, halvandet og fem minutter. Standardprogrammet på 3 minutter kan klare de fleste opgaver, men til hårdere snavs anbefales det intense 5 minutters program. Til lettere rengøring og skylning kan det korte program på halvandet minut bruges.Industriopvaskeren er let at bruge med sin simple LCD-skærm med blot to knapper, der giver den en forbedret brugeroplevelse.

Farvekodet display

For nem håndtering kommer maskinen med et indbygget farvesystem, der gør du let kan se hvor langt maskinen er nået. Står maskinen og lyser gul-orange, er opvaskeren ved at varme op. Grøn lys betyder maskinen er klar til brug og blåt betyder et vaskeprogram er i gang.

Blødgøringsanlæg til reducering af kalk

Et blødgøringsanlæg er et vigtigt krav i hårde vandområder. Du kan se mere til vores udvalg af blødgøringsanlæg her på hjemmesiden, eller ringe til os via telefon for råd og vejledning. Vi hjælper dig gerne med forskellene på de forskellige typer af anlæg: https://holm-s.dk/varer/vandbehandling/

* Du kan tjekke dit vands hårdhedsgrad på borger.dk.

Specifikationer

Branche

Hotel, restaurant og kantine

Mærker

Classeq

Type af opvaskemaskine

Hætteopvasker

Vaskeprogrammer

Hurtig (1,5 min), Standard (3 min) og Intensiv (5 min)

Tallerkener per kurv

18

Tid per cyklus

1,5 – 5 minutter

Tank temperatur

55°C

Skylle temperatur

82°C

Støjniveau i brug

Under 70dB