Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

BALDER, 1 kg

Hele kaffebønner

134,00 kr. Ekskl. moms

167,50 kr.Inkl. moms

En rund og velafbalanceret kaffe, der smager som en espresso forventes at smage.

Vores klassiske UTZ certificerede espresso er udviklet i samarbejde med Italienske tilflyttere, som kom til Skandinavien i begyndelsen af 1950. Pakken indeholder store bønner fra Brasilien, vaskede Sydamerikanske bønner samt Robusta.

Ristning: 70% Fylde: 70% Syrlighed: 40% Sødme: 50%

Beskrivelse

Kaffe bør altid bedømmes efter dine personlige smagspræferencer. Nogle foretrækker deres espresso stærk og modig i smag, mens andre hellere vil have en silkeblød smagsoplevelse. Den bedste måde at finde den rette espresso, er ved at prøve dig frem.Espresso kaffe består gerne af en hele Arabica kaffebønner, selvom vi også finder blandinger mellem Arabica og Robusta. BALDER er et eksempel på en veludført blanding af de to bønnetyper.

Blandt de allerstørste kaffeproducenter finder vi Brasilien. I dag står de for cirka 60% af al den kaffe, vi drikker, og er de absolut største, når det gælder eksport. Har du hele bønner derhjemme, er der stor sandsynlighed for, at de kaffebønner på et tidspunkt har været igennem Brasilien.

Landet står for en tredjedel af kaffeproduktionen på verdensplan.Er du en espresso kaffe nyder, er der en stor chance for, du har fået en kop bestående af de brasilianske bønner. Rigtig mange blandinger består af hele kaffebønner fra en af de populære brasilianske blandinger kaldet Bourbon Santos eller Brazil Cerrado.

Landets espresso kaffe i hele bønner er kendt for deres relativt lave syrlighed, og afgiver en sød nøddeagtig eftersmag. Disse hele kaffebønner er også kendt for at være mild i smagen, som er med til at afbalancere mere intense bønner.

Hele kaffebønner fra Sydamerika er ofte kendt for deres lyse til medium fylde, der afgiver en balanceret og ren fornemmelse i munden. Sydamerikanske bønner afgiver gerne en svag sødme i smagen, som gerne er efterfulgt af en brusende og livlig syrlighed. Fra tid til anden kan smagen også virke krydret.Amerikanske kaffebønner er generelt kendt for at være velafbalanceret og konsistent i kvalitet. Tager vi f.eks. bønner fra Bolivia som et eksempel, får man en ren, og klassisk kaffesmag med en lys og delikat syrlighed.

Specifikationer

Vægt 1 kg
Certificeringer

UTZ certificeret

Kaffetype

Hele kaffebønner

Mærker

Holms

Oprindelse

Brasilien, Sydamerika

Vægt

1 kg