Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Urnex Cafiza rensetabletter, 100 stk.

Rensetabletter

425,00 kr. Ekskl. moms

531,25 kr.Inkl. moms

Urnex Cafiza rensetabletter, 100 stk. Rengøringstabs, som sikrer god hygiejne og forlænger levetiden på din kaffemaskine. Rengør og afkalker nemt maskinen.

Beskrivelse

Urnex Cafiza® rengøringstabletter på 1,2 gram er en effektiv rensetablet, som er specialudviklet til rengøring af espressomaskiner, herunder semiautomatiske, automatiske og fuldautomatiske maskiner  

Tabletten fjerner kafferester, olier og kalkaflejringer, der opbygges i kaffemaskinen over tid. Regelmæssig brug af Urnex Cafiza rensetabletter opretholder kaffemaskinens ydeevne og forlænger dens levetid. Den bekæmper aflejringer af fedt og snavs, som kan give en ubehagelig bismag i kaffen.

Det er en praktisk rengøringsløsning for caféer, institutioner, kontorer og andre steder, hvor der bruges kaffemaskiner og du gerne vil sikre god hygiejne.

Rensetab’en er nem at bruge: Ved rensning placeres tabletten i vandbeholderen, og der brygges et renseprogram, hvor tabletten hurtigt opløses og frigiver en nøje afmålt mængde rengøringsmiddel. På den måde rengøres kaffemaskinen grundigt, uden at der kræves skrubning eller komplekse procedurer. Læs og følg altid producentens anvisninger, når du bruger produktet.

Specifikationer

Formål

Til kaffemaskiner