Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Everpure MRS Platemount System 350

RO anlæg

16.045,00 kr. Ekskl. moms

20.056,25 kr.Inkl. moms

En topmoderne vandfiltreringsløsning, der er designet til at levere renset vand af høj kvalitet. Det resulterer i rent og klart kalkfrit vand, der forbedrer smagen og kvaliteten af drikkevarer, is og mad, og forhindrer kalkaflejringer, som kan forkorte dine maskiners levetid.

I modsætning til valg af ét enkeltstående filter, kan dette RO-anlæg tilsluttes flere enheder samtidigt, som f.eks. Kaffemaskine, dampovn og ismaskine.

Beskrivelse

Rent og kalkfrit vand med omvendt osmose

Uanset om du driver en restaurant, café eller kantine, er Everpure MRS Platemount System 350 en ideel vandfiltreringsløsning til din virksomhed.

Med omvendt osmose-teknologi fjerner MRS Platemount System 350 kalk, urenheder, partikler og klor fra vandet. Det forbedrer smagen af dine drikkevarer, øger effektiviteten og ydeevnen af dine maskiner og forlænger levetiden på dit udstyr.

Systemet fjerner mindst 90% af al kalk fra vandet, så du undgår skadelige kalkaflejringer i dine maskiner. Partikler, klor, mineraler og skadelige stoffer elimineres også.

Et nemt og hygiejnisk RO-anlæg

MRS Platemount System 350 er let at installere og betjene. Det er vægmonteret med et kompakt design, der giver god pladsudnyttelse, samtidig med at det minimerer vedligeholdelseskravene.

Det er let at rengøre systemet og udskiftning af filtrene er nem og hygiejnisk, da de indre dele af filteret ikke berøres og dermed ikke bliver udsat for forurening med bakterier.

Systemet har ingen bevægelige dele og kræver ingen strøm for at køre. Det omfatter et forfilter, et omvendt osmose-modul og en opbevaringstank til det rensede vand.

Se specifikationer fra producenten

Specifikationer

Vægt 15,9 kg
Størrelse 20,3 × 38,1 × 96,5 cm
Formål

Til dampvogne, Til ismaskiner, Til kaffemaskiner, Til diverse vandbehandling

Type af vandbehandling

RO anlæg

Kapacitet

1325 Liter/dag nominel