Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Everpure MRS Platemount System 225

RO anlæg

13.905,00 kr. Ekskl. moms

17.381,25 kr.Inkl. moms

Et konfigurerbart RO-system, som giver længere levetid og idéel vandkvalitet til for eksempel kaffemaskiner, dampere og ismaskiner. Giver mulighed for at tilsætte mineraler i de præcise mænger, som skal til, for at du får den bedste smag i kaffe og andre drikkevarer.

Beskrivelse

Ved at fjerne mindst 90% af alle opløste stoffer, der forårsager kalkaflejringer, forbedrer MRS Platemount System 225 levetid og ydeevne for dit udstyr. Du sparer tid og penge på unødvendigt vedligehold, og minimerer dine energiomkostninger, da systemet altid kører så effektivt som muligt.

Systemet anvender omvendt osmose (reverse osmosis, RO) til at rense vandet, og bruger ikke salt eller kemikalier til rensningen.

Remineralisering sikrer den bedste smag

Med MRS 225 er dit vand fri for dårlig smag og lugt fra klor eller andre forurenende stoffer, og systemet fjerner også urenheder, partikler og mineraler, der kan forringe smagen af vand og andre drikkevarer.

En kontrolleret re-mineralisering er ideel til brygning af kaffe og andre anvendelser, der kræver, at vandet haren vis hårdhed for at opnå optimale resultater.

MRS Platemount System 225 kan levere både renset vand og blandet vand, hvor der tilsættes vandværksvand, hvilket gør den idéel til en række forskellige anvendelser.

Hygiejnisk og fleksibelt RO-anlæg

Patronudskiftning er enkel, hurtig og hygiejnisk. De indvendige filterdele håndteres ikke direkte, så der er ingen risiko for, at urenheder kommer ind i maskinen ad den vej.

Systemet er designet til vægmontering, hvilket gør det pladsbesparende og muliggør fleksibel installation og tilpasning til dine rammer.

Specifikationer

Formål

Til vandkølere

Type af vandbehandling

RO anlæg

Du kunne også være interesseret i...