Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Winterhalter Tunnel

Tunnelopvasker

Kontakt os for pris

En alsidig, slidstærk og pålidelig maskine til opvask i stor skala. Kan skræddersys til dine behov og fysiske rammer, økonomisk og pålidelig.

Beskrivelse

Winterhalter er synonymt med ekstraordinær rengøring og desinfektion, og deres opvaskemaskine sikrer, at dine redskaber, tallerkener og glas er gnistrende rene og bakteriefrie.

Tunnelopvaskeren er nem at betjene via en brugervenlig touchscreen og kan indstilles, så den passer til dine behov. Den klarer store mængder af opvask i blandede materialer og størrelser. Kurvene bevæger sig igennem de forskellige vaskezoner med jævn fart, så du er sikret et godt vaskeresultat.

Mærket er kendt for sin enestående holdbarhed. Winterhalter opvaskemaskiner er bygget til at modstå det hårde arbejdsmiljø i kommercielle og industrielle køkkener. Med holdbare materialer og en solid konstruktion er de garant for pålidelighed og lang levetid.

Winterhalter er desuden kendt for at være på forkant med teknologisk udvikling, og deres maskiner integrerer avancerede funktioner som sparer tid, vand og energi.

Kontakt os og hør mere om priser og dine muligheder med en skræddersyet Winterhalter vasketunnel.

Specifikationer

Branche

Hotel, restaurant og kantine

Mærker

Winterhalter

Type af opvaskemaskine

Tunnelopvasker