Indkøbskurv
Search
Generic filters

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

ZOÉGAS Mollbergs Blanding, 750 g

Hele kaffebønner

130,00 kr. Ekskl. moms

162,50 kr.Inkl. moms

Mollbergs Blanding er mørkristet med kraft og elegance. ZOÉGAS blandingerne er lavet af fagfolk til professionelle.
Du får navnet fra Hotel Mollbergs i Helsingborg, hvor den blev udviklet tilbage i 1903. Kaffen blandes og ristes i Helsingborg, og bruger udelukkende elektricitet fra vindkraft.

Beskrivelse

Denne mørkristet kaffe er skabt ved hjælp af kaffebønner fra både Afrikas og Amerikas kaffebælteområder. Højlands bønner fra Kenya blandet med perlefine bønner fra Brasilien giver en perfekt bladning, der passer perfekt til dens elegante aroma. Bønnerne er mørkristet og giver dig en elegant smag med et strejf af solbær og karamel. Kaffebønnerne er 100% Arabica.

Mollbergs Blanding er den ældste og fineste blanding i ZOÉGAS Professional serien. Du får navnet fra Hotel Mollbergs i Helsingborg, hvor den blev udviklet tilbage i 1903. Kaffen blandes og ristes i Helsingborg, og bruger udelukkende elektricitet fra vindkraft.

ZOÉGAS Professional bruger udelukkende bønner i ekstrem høj kvalitet til at udvikle sine blandinger. Forarbejdningen af mørkristet bønner udføres omhyggeligt og med høj præcision for at bringe karakteristikken, fra alle de vidunderlige regioner, ud i kaffebønnen.ZOÉGAS Professionals mission er, at finde frem til den usædvanlige smag og aroma i hver eneste kop kaffe. Uanset hvilken metode kaffen brygges på, og mængden af kaffe. Hver kop vil altid være rig på smag.

En af ZOÉGAS Professionals nøgleområder er, at den kaffe de rister, vælges med omhu. De fokuserer på områder højt oppe omkring kaffebæltet (+/- 20 grader fra ækvator), som ikke bruges af alt for mange andre producenter. Små og velisolerede bjergskråninger i Østafrika giver muligheden for at skabe den unikke smagskarakter du vil opleve i hver eneste kop.

ZOÉGAS Professional Mollbergs er certificeret med Rainforest Alliance.

Specifikationer

Certificeringer

Rainforest Alliance

Kaffetype

Hele kaffebønner

Mærker

Zoégas

Oprindelse

Brasilien, Kenya

Vægt

750 gram