Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Økologisk Espresso Blend 250g

Hele kaffebønner

64,00 kr. Ekskl. moms

80,00 kr.Inkl. moms

Denne økologiske espresso blanding af hele bønner består af tre forskellige regioner fra 50% Marcala fra Honduras, 25% Gayo fra indonesien og 25% Bushenyi fra Uganda som er med til at give en denne blanding en fantastisk smag.

Beskrivelse

Økologisk Espressoblanding med en fyldig, men mild og sød blanding. Espressoblandingen er rig på noter af chokolade, karamel, ristede mandler og hasselnødder. Med en let ristet smag lever den op til den nye nordiske ristestil, men hylder samtidig fornemmelsen i munden og crema som den kendes i den klassiske espresso.
Den økologiske blanding med hele bønner består af tre forskellige regioner og smage, som kombineres for at give en fantastisk smagsoplevelse. Honduransk kaffe som er hovedkomponenten udgør bunden af koppen med en kraftig chokoladesmag og med antydning af frugtbarhed. Dette krydres med indonesisk kaffe for at give en bredere smag og samtidig introducere det specielle ekstra som gør blandingen interessant. Til sidst bliver den ugandiske Robusta tilføjet til blandingen, som er med til at give den specielle tørre fornemmelse i munden og syre som man forventer i den klassiske espresso.

Specifikationer

Certificeringer

EU Økologimærket

Kaffetype

Hele kaffebønner

Mærker

Nordhavn Coffee

Oprindelse

Colombia, Honduras, Rwanda

Vægt

250 gram