Indkøbskurv
Search
Generic filters

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

NESTLÉ All Dairy, 500 g.

Skummetmælkspulver

69,00 kr. Ekskl. moms

86,25 kr.Inkl. moms

Beskrivelse

NESTLÉ skummetmælkspulver, All Dairy, består af 100% mælk, helt uden tilsætningsstoffer.Skummetmælkspulveret er produceret gennem en unik tørringsmetode, der bevarer mælkens originale smag og næring.

NESTLÉ All Dairy giver dig en rund og forfriskende mælkesmag og har mindre end 1% fedt. Skummetmælkspulveret er hurtigt opløsende og er specielt fremstillet til brug i kaffeautomater og kaffemaskiner. Pulveret giver dig et resultat uden lige, og efterlader dig med en lækker mælkeskum til dine cremede kaffevarianter. Det gælder uanset om det er en cappuccino eller café au lait du brygger.

Pulveret kan selvfølgelig også bruges, hvis du har brug for din varme kakao skal være lidt sødere end normalt, på en typisk kold dansk vinterdag.

For at få det bedste ud af dit mælkepulver, bør du nøje overveje valget af kaffebønner. ZOÈGAS Professional fra NESTLÉ er en serie af kaffebønner, udviklet med unikke opskrifter og efterfølgende nøje matchet med egne produkter, for at give det bedst mulige slutprodukt.

Hos HOLMS anbefaler vi All Dairy skummetmælkspulver til brug i NESCAFÉ Milano kaffeautomaten. Kaffeautomaten stiller vi gratis til rådighed ved et månedligt minimumsforbrug, og er den perfekte løsning til arbejdspladsen, der brygger mere end 50 kopper kaffe om dagen. Automaten giver dig mulighed for at brygge 12 forskellige kaffedrikke på ægte baristamanér.

Kaffeautomaten Milano giver os muligheden for, at du kan få den ideelle kaffeoplevelse hver dag. Automaten giver os mulighed for at justere blandingerne efter valg af kaffebønne og skummetmælkspulver, så du hver gang får en fantastisk kaffesmag.

Specifikationer

Mærker

Nestlé

Vægt

500 gram

Type af forbrugsvare

Mælk