Indkøbskurv

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

NESCAFÉ Gold de Luxe, 250 g.

Instant kaffe

122,00 kr. Ekskl. moms

152,50 kr.Inkl. moms

Få en smag af verdens mest populære kaffe med NESCAFÈ Gold de Luxe.

Beskrivelse

Friskplukket, friskristede og friskmalet kaffebønner af højeste kvalitet. Det er ingredienserne i hver eneste kop NESCAFÉ kaffe. Nestlé har udviklet en unik procesteknologi, der bevarer kaffens oprindelige smag og aroma i et hurtigt opløsende pulverformat.Gold de Luxe er en sort, mellemristet kaffe, der dufter lige så vidunderligt som den smager. Du får en sofistikeret, harmonisk og aromatisk kop kaffe, som er lige så god sort som med mælk.

Denne instant kaffe fra Nestlé består 100% af kaffebønner, uden nogle former for tilsætningsstoffer og helt uden kaffegrums i bunden af din kop.

Det tager kun et øjeblik at klargøre en kop Gold de Luxe kaffe. Du skal blot koge dit vand i en elkedel, tilsætte kaffepulveret i din kop og efterfølgende hælde det kogende vand i koppen.

Rør eventuelt rundt med en teske efterfølgende. Den nemme tilberedning og høje kvalitet er måske grunden til, at der bliver drukket ca. 5500 kopper NESCAFÉ hvert sekund på verdensplan.

Ud over den utrolig hurtige tilberedning, er der rigtig mange situationer hvor det er den ideelle løsning. Derhjemme når du har gæster, på arbejdspladsen og på rejsen.

Har I en arbejdsplads hvor køkkenpladsen er begrænset, kan NESCAFÉ være den perfekte løsning. Alt du har brug for er en elkedel eller en anden mulighed for at koge vand. Det er netop derfor NESCAFÉ er elsket verdenen over.

Specifikationer

Kaffetype

Instant kaffe

Mærker

Nescafé

Vægt

250 gram