Indkøbskurv
Search
Generic filters

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio 2

Kapselmaskine

625,00 kr. Ekskl. moms

781,25 kr.Inkl. moms

Passer perfekt ind i dit køkken, giver dig chancen for at nyde over 40 forskellige drikke. Brygger både varme og kolde drikke. De hermatisk lukkede kaffekapsler holder kaffen frisk.

Dolce Gusto® Genio 2 fra NESCAFÉ® og De’Longhi® leverer hele 15 bars tryk, der resulterer i en autentisk kaffe af espresso kvalitet – helt automatisk.

Alt du skal gøre, er at indsætte en kapsel efter dit ønske, indstille mængden med den brugervenlige Play & Select funktion, hvorefter drikken er klar efter et kort øjeblik.

Beskrivelse

Åben dørene til et stort smagsunivers med kaffe, te og kakao i kapselformat. Normalt får man kun adgang til alle disse smagsoplevelser i en og samme maskine, ved køb af store specialiserede og avancerede instant maskiner.Det har De’Longhi® og NESCAFÉ® dog formået at samle i denne smarte og stilfulde lille maskine.

Der findes i alt over 40 velsmagende varme og kolde drikke til din Dolce Gusto® Genio 2. Hos Holms finder du et nøje udvalgt sortiment af kaffekapsler under vores forbrugsvarer.

Mange smagsoplevelse

Med Dolce Gusto® Genio 2 får du let mulighed for at brygge din egen:

  • Espresso
  • Latte Macchiato
  • Cappuccino
  • Stærk sort kaffe
  • Mild sort kaffe
  • Varm chokolade
  • Og mange flere.

Klar på et øjeblik

Du får chancen for at brygge kaffe som en ægte barista, og nyde en lækker kop kaffe, der afrundes med en skøn fløjlsblød crema på toppen. De hermetisk lukkede kaffekapsler holder kaffen frisk og sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.

Alt sammen med blot et lille klik, og din drik er klar på efter et kort øjeblik. Kapselmaskinen slukker automatisk, når først du er færdig. Den smarte Eco-mode-funktion sørger nemlig for, at maskinen slukker automatisk efter blot 5 minutters inaktivitet. Det udmærker kapselmaskinen med et energimærke A.

Specifikationer

Mærker

Nescafé

Bryggetid

1 min

Kapacitet

1.0L

Type af kaffemaskine

Kapselmaskine

Strømforbrug

1500 W

Eltilslutning

230 V, 50 Hz

Vandpåfyldning