Indkøbskurv
Search
Generic filters

Vi sender samme dag– når du bestiller inden kl. 13:00

Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.

Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Coffee Queen Dobbelt Tower, 2 x 5L

Kaffemaskine

33.995,00 kr. Ekskl. moms

42.493,75 kr.Inkl. moms

ELLER

995 kr. per månedi min. 48 mdr. ekskl. moms

Indeholder komplet sæt til montering. Filterhoved, filter og fittings.

Beskrivelse

Mød storesøsteren til Coffee Queen Single Tower. Dobbelt så stor volumen, der bringer dig dobbelt så mange kopper kaffe. Jeg ved ikke med dig, men 10 liter kaffe på blot 7 minutter lyder næsten magisk i mine ører. 400 kopper kaffe i timen og et digitalt display betyder du kan gøre mange mennesker glade hele dagen lang. Dette er en optimal løsning til universiteter og skoler med mange elever. En løsning der er klar til at servere kaffe i løbet af dagens pauser.
Nem og hurtig kaffemaskine til masseproduktion af kaffe. 2 unikt designet 5 liter serveringsstationer med tappehane. Mulighed for at brygge hele eller halve kander. En hel bryg tager cirka 7 minutter, og efterlader dig med 10 liter frisk kaffe, brygget direkte ned i de smarte termokander, der også fungerer som serveringstationer.

Ved at eje eller leje Coffee Queen Tower, gør du det muligt at genskabe de fantastiske aromaer og smage, som du kan møde i dit lokale kaffehus. Denne type af kaffemaskine kan brygge dig en klassisk kop sort kaffe, hvor du selv har mulighed for at tilføje mælk efter ønske.

For at opremse fordelene, så giver en friskbryg kaffemaskine dig en nem-i-brug kaffeløsning, som er lige til at sætte op og rengøre samt kræver minimal vedligeholdelse.

Specifikationer

Vægt 53 kg
Størrelse 50 × 92,8 × 93,4 cm
Strømforbrug

9000 W

Kapacitet

70 liter i timen

Bryg kapacitet

Bryggetid

7 min

Vandpåfyldning

Varmeplader

Ingen

Glaskander

Serveringsstation

Koldtvandstilslutning