Vandkøler

Med sommeren stærkt undervejs vil du sikker gerne sørge for at minimere varmens effekt på dine medarbejdere, og det inkluderer muligheden for at slukke tørsten med friskt og køligt vand på de lange arbejdsdage. Det er her en vandkøler kan blive praktisk.

Nutidens vandkølere kommer i modeller som enten står på gulvet eller ovenpå køkkenbordet, i forskellige størrelser, designs og farver. Du kan endda også få forskellige drikkevands muligheder, som inkluderer varmt, koldt og vand med brus. Den sidstnævnte er rigtig interessant, da danskvand forbedrer både fordøjelsen og vægttab.

Hvis du har behov for en vandkøler, men ikke har lyst til at bruge alt for mange penge, giver vi dig her hos Holms muligheden for at leje en vandkøler i de varme sommermåneder. Ved leje af en køler medfølger der fuld service, filter og regelmæssigt besøg, ud over vandkøleren selv.

Send os en forespørgsel og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

Vandkøler til kontor

Har dit kontor ikke en vandkøler endnu? På alle de kommende varme arbejdsdage vil dine medarbejdere helt sikker nyde godt af forfriskende koldt vand, som de kan nyde i pausen og under møder. Det er også en let mulighed ved kundebesøg, hvis du er interesseret i at byde på vand med og uden brus.

Hvis du stadig ikke er overbevidst om en vandkøler er en god idé til kontoret, har vi her samlet en række fordele du og dine kollegaer sikkert vil nyde godt af, og kan hjælpe dig med at tage en beslutning.

 • Nyere vandkølere kan forbindes direkte til vandforsyningen og kommer med et indbygget vandfiltersystem, der gør det nemt for dig og sparer dig mange penge på kopper og krus.
 • Du kan byde på vand i forskellige temperaturer og med forskellige smagsvarianter (endda også med brus).
 • Dine medarbejdere vil blive mere motiveret til at drikke vand, der holder dem friske og hydreret hele dagen, som også er med til at forøge deres produktivitet og hjælper dem til en sundere livsstil.
 • Lav vedligeholdelse. Nogle modeller kræver kun du genopfylder vandflaskerne når de er fulde og at du tømmer drypbakken. Modeller, der er forbundet direkte til vandforsyningen, skal du kun sørge for filter og patron bliver udskiftet i ny og næ. Det sørger vi for at klare for dig, hvis du lejer en vandkøler hos os.

Borg & Overström B3

Vi anbefaler Borg & Overström B3. Et klart førstevalg for skoler og institutioner pga. sine hygiejniske egenskaber.
Vandkøler fra Borg & Overström - B3 bordmodel

 • Kan fås i Sølv, Hvid og Sort.
 • Hygiejnisk touch følsomt kontrolpanel.
 • Plads til at fylde både flasker, glas og krus.
 • Indbygget kop dispenser.
 • Forseglet, hygiejnisk, direkte vandkølingssystem.
 • Mulighed for vand med brus.

Vandkøler bordmodel eller gulvmodel

Hvis du leder efter en vandkøler til leje eller måske overvejer du at købe en vandkøler til arbejdspladsen, skal du selvfølgelig altid overveje din investering. For at hjælpe dig med at se fordele og ulemper ved en vandkøler, vil vi skrive lidt om forskellene på en bordmodel og en gulvmodel.

# B3 bordmodel B3 Gulvmodel B4 Bordmodel
Vand-varianter Varmt, koldt, tempereret og med brus. Varmt, koldt, tempereret og med brus. Varmt, koldt, tempereret og med brus.
Dimensioner (BxDxH) 325x380x475mm 325x380x1065mm 320x470x415mm
Aftapningshøjde 265mm 265mm 270mm
Strømforbrug 220-240V. 220-240V. 220-240V.
Vand temperatur min 2 °C / max 11 °C. min 2 °C / max 11 °C. min 2 °C / max 11 °C.
Lejepris DKK 195 /måned DKK 375 - 795 /måned * DKK 275 - 495 /måned *
Købspris DKK 6.400,- DKK 6.900 - 14.900,- ** DKK 5.845 - 13.800,- **
* Pris varierer alt efter om vandkøleren er med eller uden mulighed for brus.
** Pris varierer alt efter om vandkøleren er med eller uden mulighed for brus.
Alle priser er ekskl. moms. og forudsætter en lejeperiode på min. 48 mdr.

Vandkøler gulvmodel

Disse modeller gør brug af store vanddunke, der er monteret ovenpå vandkøleren, som skal erstattes når først dunken er løbet tør. Gulvmodelen byder på både rumtemperatur og koldt vand – enkelte modeller byder endda også på kogende vand.

De kan være en helt æstetisk nydelse at se på. Mange forretninger vælger en hvid gulvmodel, men for dem som gerne vil have lidt andet, byder Borg & Overström på sort og sølv-agtigt design.

Selvom disse gulvmodeller kan se godt ud, er der også en ulempe, som kan være en “deal breaker”. De kan optage en hel del gulvplads. Vanddunken ovenpå er også ret tung, og gør den ikke særlig nem at flytte rundt på.

Lad os tage et kig på den anden mulighed, som er vandkøler bordmodel.

Vandkøler bordmodel

Når det er vigtigt at holde gulvet frit, så er en bordmodel uden tvivl det rette valg for dig. Du finder bl.a. en række fordele ved en bordmodel.

 • Let at flytte rundt på. Hvis du gerne vil flytte rundt på din vandkøler, kan det være en god idé at anskaffe dig en bordmodel. For eksempel kan det være den passer fint ind på kontorets køkkenbord, men med et bestyrelsesmøde i sigte, vil det være dejlig nemt at sætte den op i mødelokalet, så du ikke skal løbe frem og tilbage.
 • Du sparer plads. Der er ingen tvivl om at en bordmodel sparer dig mere plads end en gulvmodel. Så har du mere plads til at arbejde på.
 • Samme kapacitet som en gulvmodel. Bare fordi du vælger en bordmodel, betyder det ikke at du vælger en mindre model. De fleste, hvis ikke alle bordmodeller, har præcis den samme vandkapacitet som en gulvmodel. Den er blot langt mere kompakt.
 • Ser godt ud… – Hvis udseendet er vigtigt, vil du blive tilfreds ved at høre, du har ligeså mange design og farve muligheder, som ved at vælge en gulvmodel.

Kompakt design giver maksimal fleksibilitet

Borg & Overström B4 giver dig en hygiejnisk og ergonomisk vandkøler, som passer ind i alle typer miljøer – lige fra et mødelokale til en idrætshal. Vandkølerens kompakte størrelse, store dispenser til flasker og mange vand muligheder gør B4 til en meget populær bordmodel.

Brug for råd og vejledning?

Kontakt os for rådgivning og tilbud på køb eller leje på info@holm-s.dk eller tlf. +45 70 40 48 00