Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Vandkøler til kontor: Forfriskende vand med og uden brus

Vandkøler til kontor brug fra Borg & Overström

Mangler du en drikkevandskøler til kontoret? Måske du vil forkæle dine medarbejdere med forfriskende koldt vand med eller uden brus? Det er altid lidt mere motiverende, hvis ens arbejdsplads byder på dejligt vand fra en drikkevandsdispenser. Det er ikke alle, som er glade for at drikke af vandhanen. En vandkøler på kontoret vil give dig muligheden for, at byde dine kunder indenfor til et dejligt koldt glas vand. Det ofte langt mere indbydende end te og kaffe i de varme sommermåneder.

Holms byder på et solidt udvalg af vandkølere til kontoret, uanset om du er den lille virksomhed med 2-3 ansatte, eller du har en større afdeling at sørge for. En vandkøler giver dig mulighed for at byde på både varmt og koldt vand, såvel som vand med og uden brus.

Du er altid velkommen til at tage et kig over i vores vandkøler-afdeling, hvor vi har de bedste drikkevandskølere på markedet fra Borg & Overström.

u1 vandkøler til kontor fra Borg & Overström

Vandkøler bordmodel: Sparer plads på kontoret

Har du overvejet en vandkøler til kontoret, men du er ikke helt sikker på hvor den vil passe ind? Har du lidt ekstra plads på køkkenbordet, kan der let installeres en løsning, som ikke fylder så meget. En B3 vandkøler bordmodel fra Borg & Overström er en smart lille løsning med en integreret kopdispenser, der benytter innovativ teknologi til at afkøle vandet i det øjeblik du trykker på knappen. Så er du garanteret koldt og forfriskende vand hele dagen lang.

Er du interesseret i en løsning, der byder på vand med og uden brus, kan B4’eren anbefales. Aftapningsområdet, hvor du kan indsætte en kop eller flaske, er langt størrere end på B3’eren. Du kan bruge halvliters flasker i stedet for en kop eller krus. Den fås nemlig også med brus, så du kan byde dine kollegaer på lidt mere end almindeligt postevand. Det kræver dog ny en flaske CO2 i ny og næ, men vi sælger genopfyldningsflasker, der gør det nemt for dig.

B4’eren kan løbe igennem 22 liter koldt vand i timen, så du burde være godt sikret og ikke løbe tør. Vi tror det er de færreste, der drikker 22 liter vand i timen.

Vandkøler til vandhane: Moderne og innovativt design

Er du på jagt efter en lidt ”frækkere” løsning, der fylder endnu mindre end en bordmodel? En vandkøler til vandhane er nu også en realitet. Det betyder en kompakt og skjult enhed, der sættes ind i et skab, i stedet for ovenpå bordet. Lad os bare kalde det en underbordsmodel.

Du får en vandhane i et hypermoderne design og en innovativ løsning, hvor du kan nyde både tempereret og køligt vand, med og uden brus. Ligesom i B4’eren kan selv den mindst af disse løsninger servere op til 22 liter koldt vand i timen.

Vandkøler til leje: Fra 299 kr. pr. måned

Har vi været i stand til overbevise dig om, en vandkøler til kontoret er den rette løsning, kan du nøjes med at leje i stedet for at købe. Vi har mere end blot en variant af vandkøler til leje. Den tidligere nævnte B3’er kan erhverves for 6.400 kr. ekskl. moms – eller blot 299 kr. om måneden ved en aftale, der løber i 48 måneder. Så er du også sikret en service aftale, hvor du holder din vandkøler ved lige.