Stempelkander
Stempelkande kaffe er en af de letteste og billigste måder hvorpå du kan brygge kaffe. Det giver også muligheden for at lave mere end en enkel kop af gangen, til enten dig selv eller dine gæster. Der er både fordele og ulemper ved at bruge en stempelkande.
Viser alle 2 resultater
-
Bistro stempelkande, 350 ml
DKK 119,00 ekskl. momsPå lager.Info / køb -
Bistro stempelkande, 800 ml
DKK 175,00 ekskl. momsPå lager.Info / køb
Bryg den rette stempelkande kaffe
Det er vigtigt du har de rette hele kaffebønner, den rette kaffekværn og ikke hælder skoldende varmt vand henover dine kaffebønner. Dit kogte vand skal være omkring 90°C – 95°C varmt.
Hvad skal du bruge?
- Kaffebønner.
- Kaffekværn.
- Stempelkande
- Elkedel.
- En spiseske.
Sådan gør du
- Kværn dine kaffebønner.
Det kan også være en god idé ikke at bruge alt for fint kværnet kaffebønner, da det kan have en tendens til at slippe udenom filteret. Idéelt kan du forestille dig det skal ligne brødkrummer. - Kog dit vand via en elkedel.
Sørg for at vente 2-3 minutter efter vandet har kogt, så du ikke skolder kaffebønner. Ligesom med te skal vandet være 90°C – 95°C varmt. - Hæld kaffebønnerne ned i din stempelkande.
- Tilføj dit kogte vand og rør godt rundt med en ske.
- Lad kaffen trække i cirka 4 minutter.
Kan variere alt efter krav til smag og kaffebønner. - Tryk stemplet / filteret roligt ned indtil du når bunden.
- Servér kaffen med det samme.