Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Te- og kaffedåser

Det er rigtig vigtigt at holde bønner i en lukket beholder, væk fra sollys og afkølet, for at opnå den bedste aroma.

Viser alle 3 resultater

Korrekt opbevaring af kaffebønner

Opbevaring af kaffebønner er næsten lige så vigtig for kaffens smag, som at vælge de rette bønner. Dine kaffebønner skal opbevares tørt og forseglet så længe som muligt.

Når først dine hele bønner bliver udsat for oxygen (luft), begynder smagen at falme. 10-14 dage efter posen er blevet åbnet, begynder den oprindelige smag at forsvinde, for hele kaffebønner. Det er altid bedre at opbevare hele kaffebønner ift. formalet kaffe. Med formalet kaffe begynder smagen at falme allerede efter 24 timer.

Det er derfor en god idé at holde dine hele bønner og malet kaffe opbevaret tørt og mørkt.