Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Formalet kaffe

Kaffe er et meget ustabilt produkt, og det er i konstant forandring. Fra det øjeblik bønnen bliver plukket, indtil det øjeblik du drikker det. Alverden kan ske før kaffen når dit køkkenbord og den bliver overrakt mange gange fra en person til en anden, før det når de danske grænser. Derfor er det vigtigt at den bliver håndteret korrekt.

Viser alle 7 resultater

Hvordan opbevarer man bedst formalet kaffe?

Når kaffen er brændt, har den en holdbarhed på omkring fire uger, forudsat at den er afkølet hurtigt, pakket godt og forseglet i en mørk beholder. Det bedste du kan gøre for at holde formalet kaffe frisk, er at vakuumforsegle den.

Vakuumforseglingsudstyr er i dag billigt og findes i de fleste supermarkeder eller elektronik butikker. Vakuumforsegling forlænger kaffens levetid med 4-5 gange. Fryser du den (efter vakuumforsegling) forlænger man levetiden yderligere 4-5 gange. Men det er ikke en god idé at fryse formalet kaffe uden at vakuumforsegle det først. Dette skyldes, at fugt i din fryser kan gennemsyre kaffen og krystallisere den.

Kaffe til virksomheder

Byder du dit personale, kunder og gæster på en kop kaffe? Langt det mest populære valg i dag er stadig formalet kaffe, som gerne bruges til at lave friskbrygget kaffe. Selv på arbejdspladserne er dette den mest almindelige løsning. Derfor giver det mening af finde den rette kaffe til virksomheden, som både dine kunder og ansatte kan nyde.

På denne side finder du en dejlig mellemristet kaffe med en skøn aroma. Fås i flere forskellige størrelse. Prøv også vores hele kaffebønner, så du kan kværne dem selv.