Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Kaffemaskine

Er du på udsigt efter en kaffemaskine af højeste kaliber? Vi er stolt forhandler af Coffee Queen kaffemaskiner, produceret af vores svenske naboer. Hos HOLMS får du udelukkende de bedste internationale mærker.

Se vores udvalg
Kaffemaskine fra Coffee Queen

Kaffemaskine af ægte Skandinavisk kvalitet

Det er ingen hemmelighed at vi i Danmark elsker en god kop kaffe. For at være i stand til at brygge en god kop kaffe, kræver det en kaffemaskine af høj kvalitet. Det er derfor vi hos HOLMS udelukkende forhandler de bedste internationale mærker. Heriblandt finder vi svenske Coffee Queen, produceret af Crem International.

Den klassiske friskbrygget kaffemaskine er stadig den mest almindelig i Danmark, til trods for en større fremgang af espressomaskiner. Det er stadig den form for kaffe vi drikker oftest. Både i vores hjem, såvel som i foreninger, klubber og på arbejdspladsen.

Vores udvalg byder på kaffemaskiner, der passer ind på arbejdspladsen såvel som i foreningen. Løsninger er bygget til at brygge store mængder kaffe på kort tid, og holder i mange år fremadrettet.

Den klassiske kaffebrygger

Coffee Queen M-2 er den klassiske kaffebrygger, der giver dig en pålidelig ydeevne. Denne form for kaffemaskine passer ind på de mindre arbejdspladser og i forenings- og klublivet. Maskinen brygger 15 liter kaffe i timen og har 2 kander og 2 varmeplader, så du kan holde kaffen varm.

Køb nu

Kaffemaskine med termokande

Denne unikke løsning kommer med en termokande, der sørger for at holde din friskbrygget kaffe, varm hele dagen lang. Kaffen bliver brygget direkte ned i en 2.5 liter termokande, hvilket svarer til 17 kopper kaffe. Det gør dette til den ideelle løsning til mindre sportsklubber og kontorer.

Køb nu
Coffee Queen logo

HOLMS - En familiedrevet virksomhed

HOLMS er en familiedrevet virksomhed som blev etableret i 2017, som en del af firmaet Kaffemesteren ApS. Vi yder løbende service på alle vores maskiner, uanset om det er opvaskemaskiner, kaffemaskiner eller vandkølere. Vores helt egen serviceafdeling står for både service, vedligeholdelse og reparation af dine maskiner - i tilfælde af uheldet er ude.

Kunne du tænke dig at høre om om vores udvalg af kaffemaskiner?
Vi er til rådighed alle dage mellem 09:00 og 17:00.

Holm-s ApS • CVR-nr. 36467355 • Århusvej 29, 4800 Nykøbing F. • Tel: +45 70 40 48 00info@holm-s.dk