Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Industriopvasker

Hos HOLMS har vi et stort udvalg af industriopvaskere beregnet til kontorer, kantiner, institutioner og andre former for professionelle køkkener.

En industriopvasker leveres med sæbe- og afspændingspumpe, afløbsslange samt bestik- og opvaskekurve.

Hør mere om vores industriopvaskere
Industriopvasker fra Classeq

Alle industriopvaskere leveres klar til brug

Når du kigger på en ny opvasker hos HOLMS, kan du forvente prisen er alt inklusiv. Alle vores maskiner leveres klar til brug. Det gælder opvaske- og bestikkurve, sæbe- og afspændingspumpe samt afløbsslanger. Industriopvaskemaskinerne lever alle op til levnedsmiddelstyrelsens krav om hygiejnisk skyl på over 80°C.

Med andre ord; prisen du ser på vores opvaskerne er den reelle pris for at kunne komme i gang med at vaske op.

Vil du sikre dit køkken en effektiv arbejdsgang? En industriopvasker fra HOLMS sikrer dig ikke kun et højt serviceniveau, men også en høj hygiejnisk standard. Du kan kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud, eller se en af vores mange tilbud på vores webshop. Vi kører tilbud i hele november og december måned.

Hætteopvasker

Skal du bruge en opvaskemaskine i stående bordhøjde? En hætteopvasker giver dig en god arbejdsstilling samt en behagelig arbejdsgang for dine ansatte. Du kan have opvasken klaret på blot ét enkelt minut, og skyller ved minimumskravet på 80°C.

Se udvalg

Underbordsopvasker

Uanset om du har for meget eller for lidt plads, er der næsten altid plads til en underbordsopvasker. Disse fleksible maskiner passer ind i ethvert køkken, og du går ikke på kompromis med kvaliteten, selvom de er mindre end mange andre industriopvaskere. Også er opvasken er klaret på få minutter.

Se udvalg
Classeq logo

HOLMS - En familiedrevet virksomhed

HOLMS er en familiedrevet virksomhed som blev etableret i 2017, som en del af firmaet Kaffemesteren ApS. Vi yder løbende service på alle vores maskiner, uanset om det er opvaskemaskiner, kaffemaskiner eller vandkølere. Vores helt egen serviceafdeling står for både service, vedligeholdelse og reparation af dine maskiner - i tilfælde af uheldet er ude.

Kunne du tænke dig at høre om om vores udvalg af opvaskemaskiner?
Vi er til rådighed alle dage mellem 09:00 og 17:00.

Holm-s ApS • CVR-nr. 36467355 • Århusvej 29, 4800 Nykøbing F. • Tel: +45 70 40 48 00info@holm-s.dk