Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Industriopvaskemaskiner

Vores industriopvaskemaskiner gør din arbejdsgang lettere. HOLMS industriopvaskere har en lang levetid på 15-20 år, og leveres inklusiv opvaske- og bestikkurv, sæbe- og afspændingspumpe, samt afløbsslange.

Hør mere om vores industriopvaskere
Industriopvasker fra Classeq

Effektive industriopvaskemaskiner af høj kvalitet

Vores industriopvaskemaskiner er med til at sikre dig et effektivt køkken. Vores maskiner sikrer dig et høj serviceniveau, såvel som en høj hygiejnisk standard. Det sparer dig både tid og bekymring i køkkenet.

I en opvaskemaskine fra HOLMS går pris og kvalitet hånd i hånd. Vores opvaskere har gerne en levetid på 15 til 20 år, hvor en billigere løsning ofte bryder ned efter et par år i brug. Så selvom du finder en lidt dyrere opvasker hos os, sparer du penge i det lange løb på reparationer og udskiftning af maskinen.

I vores priser er alt inkluderet. Det betyder du ikke skal betale ekstra for at få sæbe- og afspændingspumpe, afløbslange eller bestik- og opvaskekurve. Det får du alt sammen med i prisen.

Underbordsmodel

En underbordsopvaskemaskine passer ind i ethvert køkken. Det er uanset om det er i en restaurant, på kontoret eller i baren, hvor pladsen er begrænset. Du går ikke på kompromis med kvaliteten, selvom de er kompakte. Kan klare opvasken på få minutter.

Se udvalg

Hætteopvasker

En hætteopvasker har opvaskekurven i stående bordhøjde, og giver en god arbejdsstilling samt en behagelig arbejdsgang for de ansatte. Disse opvaskemaskiner kan klare opvasken på blot ét minut, og skyller med mindst minimumskravet på 80°C.

Se udvalg

Tunnelopvasker

Tunnelopvaskere er alsidige og passer til de helt store mængder af opvask. Tunnelopvaskeren er skræddersyet til dine behov, og bruges ofte i catering og hotel industrien, såvel som i professionelle køkkener og restauranter.

Se udvalg
Classeq logo

HOLMS - En familiedrevet virksomhed

HOLMS er en familiedrevet virksomhed som blev etableret i 2017, som en del af firmaet Kaffemesteren ApS. Vi yder løbende service på alle vores maskiner, uanset om det er opvaskemaskiner, kaffemaskiner eller vandkølere. Vores helt egen serviceafdeling står for både service, vedligeholdelse og reparation af dine maskiner - i tilfælde af uheldet er ude.

Kunne du tænke dig at høre om vores udvalg af industriopvaskemaskiner?
Vi er til rådighed alle dage mellem 09:00 og 17:00.

Holm-s ApS • CVR-nr. 36467355 • Århusvej 29, 4800 Nykøbing F. • Tel: +45 70 40 48 00info@holm-s.dk