Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Espressomaskine

Hvordan tilbereder du kaffen til dine kunder? I dag er espresso blandt de mest populære kaffedrikke i landet, og den rette maskine kan gøre din arbejdsgang mere effektiv og overskuelig.

Hos HOLMS finder du en espressomaskine, der passer til din størrelse. Vi har alt lige fra klassiske espressomaskiner til moderne fuldautomatiske løsninger.

Se vores espressomaskiner
Expobar Office Leva espressomaskine

Espressomaskine til restaurant og café

Det er et velkendt faktum, at vi i Danmark elsker en god kop kaffe. Og det har ikke ændret sig med tiden. Udvalget af kaffebaseret drikke, har dog ændret sig, hvor den almindelige friskbrygget kaffe i dag, ofte kun er et fornuftigt alternativ. Den danske befolkning bestiller gerne en cappuccino eller espresso, når de er ude af huset og forventer en oplevelse, de ikke kan finde derhjemme.

Det er derfor essentielt for caféer og restauranter, at de har en kaffe løsning, de kan stole på. En løsning hvor de aldrig har brug for at gå på kompromis med smag eller kvalitet. En espressomaskine kan give dine kunder det ekstra de leder efter.

Hos HOLMS forhandler vi udelukkende de mest kvalitetsbevidste mærker, så du ikke skal bekymre dig om kvaliteten på din nye espressomaskine. Du skal blot finde en størrelse og type, der passer ind hos dig.

Automatisk espressomaskine

Med en automatisk espressomaskine skal du ikke bekymre dig om selve brygningen. Det klarer maskinen for dig vha. den automatiske vandpåfyldning.

Køb nu

Fuldautomatisk espressomaskine

En fuldautomatisk espressomaskine tilbereder alle dine kaffedrikke for dig, ved blot et tryk på en knap. Fås med og uden automatisk vandpåfyldning.

Køb nu

Semiautomatiske espressomaskiner

Semiautomatiske espressomaskiner er det klassiske valg, hvor du får mulighed for at sætte dine barista evner på prøve. Brygger kun espresso.

Køb nu
HOLMS logo

HOLMS - En familiedrevet virksomhed

HOLMS er en familiedrevet virksomhed som blev etableret i 2017, som en del af firmaet Kaffemesteren ApS. Vi yder løbende service på alle vores maskiner, uanset om det er opvaskemaskiner, kaffemaskiner eller vandkølere. Vores helt egen serviceafdeling står for både service, vedligeholdelse og reparation af dine maskiner - i tilfælde af uheldet er ude.

Kunne du tænke dig at høre om om vores udvalg af espressomaskiner?
Vi er til rådighed alle dage mellem 09:00 og 17:00.

Holm-s ApS • CVR-nr. 36467355 • Århusvej 29, 4800 Nykøbing F. • Tel: +45 70 40 48 00info@holm-s.dk