Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Blødgøringsanlæg

Store mængder kalk i vandet giver dine hårde hvidevarer problemer og forkorter levetiden. Et blødgøringsanlæg hjælper dig af med kalken og minimerer dine udgifter på sæbe- og rengøringsmidler.

Se vores blødgøringsanlæg
Blødgøringsanlæg

Blødgøringsanlæg betyder mindre spild og renere vand

Vandet de sidste 20-30 år er blevet mere kalkholdigt. Vandforsyningerne graver dybere og dybere for at finde tilstrækkeligt grundvand, hvilket også tilfører vores drikkevand mere kalk og urenheder.Særligt i Østdanmark indeholder vandet store mængder kalk, og der er bestemt flere fordele end ulemper ved at få et blødgøringsanlæg installeret. Du vil få et lavere energiforbrug, silkeblødt vand der forbedrer smagsoplevelsen og hårde hvidevarer der lever længere.

Vi ved alle at kalk i vandet = problemer for dine hårde hvidevarer. Maskinerne bliver langsommere, bruger derfor mere tid på at varme op og øger derved elregningen. Tilligemed skal du bruge penge på afkalkning og eventuelle reparationer. Et blødgøringsanlæg hjælper dig af med kalken. Resultatet er kortere opvarmningstid, længere levetid og mindre sæbeforbrug, der tilligemed resulterer i mindre spildevand. Godt for miljøet og godt for pengepungen.

Hos HOLMS finder du forskellige løsninger for at blødgøre og behandle vandet inden det benyttes:

Saltanlæg

Et saltanlæg har kun til opgave at fjerne kalk. Modsat vores vandfiltre og RO anlæg, fjerner saltanlæg ikke øvrige partikler og urenheder. Anlægget koncentrerer sig kun om, at fjerne kalken i vandet. Husholdningsopvaskemaskiner har et lille indbygget saltanlæg, men det har industriopvaskemaskiner ikke. Derfor behøver industriopvaskere en separat løsning til blødgøring af vandet.

Se vores saltanlæg

Vandfiltre

Vores vandfiltre har ud over evnen til at fjerne kalk fra vandet, også andre vigtige egenskaber. Vores vandfiltre filtrerer og fjerner partiker (rust, sulfater, salte, diverse mineraler og mikroplastik), uønsket smag og lugt såsom klor, kalk og bakterier efter behov. Vandfiltre benyttes i vid udstrækning i mad- og drikkevareindustrien til beskyttelse af maskiner og udstyr, samt forskønnelsen af smagsoplevelsen og sundheden.

Se vandfiltre

RO anlæg

Disse typer blødvandsanlæg renser vandet bedst. RO benytter filtreringsmetoden Omvendt Osmose (Reverse Osmosis). Metoden sørger for, at kun de reneste vandmolekyler vil gå igennem filtreringen. Alle molekyler større end vandmolekylet vil derfor ikke trænge igennem, hvilket gør at du slipper for kemikalier, vira, bakterier og tungmetaller.

Se vores blødgøringsanlæg
HOLMS logo

Tjek hårdheden på dit vand

Er du i tvivl om hårdheden af dit vand? På geus.dk kan du tjekke din vandkvalitet, for at se om du har brug for et anlæg. Uanset kvaliteten på vandet, kan det være en god idé at få installeret et anlæg, for at forlænge levetiden på dine hårde hvidevarer. Du skal være velkommen til at kontakte HOLMS for et uforpligtende tilbud. Vi er en familiedrevet virksomhed, der løbende yder service på alle vores industriopvaskemaskiner, kaffemaskiner og blødgøringsanlæg, såvel som alle vores andre maskiner. Vores serviceafdeling står for både vedligeholdelse og reparation af dine maskiner - i tilfælde af uheldet er ude.

Kunne du tænke dig at høre om vores udvalg af blødgøringsanlæg?

Vi er til rådighed alle dage mellem 09:00 og 17:00.

Holm-s ApS • CVR-nr. 36467355 • Århusvej 29, 4800 Nykøbing F. • Tel: +45 70 40 48 00info@holm-s.dk