Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Kaffemaskine til virksomheder

Kaffemaskine til virksomheder

Uanset om du er til friskbryg, instant eller espresso, så er kvaliteten alfa og omega. Kaffemaskine til virksomheder kommer i alle størrelser og ofte med en masse forskellige brygningsmuligheder. I dag brygger kaffemaskinen meget mere end blot almindelig sort kaffe.

I dette indlæg giver vi dig en smag på, hvad du kan finde af varianter og størrelser, alt efter hvilken type kaffemaskine til virksomheden du har brug for.

Professionelle kaffemaskiner

Det vigtigste ved de professionelle kaffemaskiner er, at de kan klare den daglige brug på kontoret. En professionel løsning skal være i stand til at brygge store og små mængder kaffe, espresso og cappuccino hele dagen lang.

Derfor er det vigtig at identificere dit behov.

  • Skal din nye professionelle kaffemaskine udelukkende brygge sort kaffe?
    Så er den klassiske friskbryg løsning noget for dig.

  • Vil du byde på hurtig service og mange forskellige muligheder såsom cappuccino og kakao, som dine medarbejdere kan nyde hver dag?
    Instant kaffe brygger hurtigt enhver form for kaffedrik til dig og dine kollegaer.

  • Er det i stedet dig som servicerer og brygger kaffe for kunderne i din café eller restaurant?
    Uden tvivl bør du overveje en barista kaffemaskine, så du kan brygge ægte italiensk espresso til dine kunder, og lave alle de populære kaffedrikke.

Friskbryg kaffemaskiner

I en verden hvor instant kaffe er i fremgang, er det stadig de gode gammeldags friskbryg kaffemaskiner, som er mest udbredt i det danske land.

Fordelen ved disse maskiner er papirfilteret, som vi ikke ser i andre maskiner. Fedtstofferne og diverse syrer i kaffebønnerne forbliver i kaffen, hvis der ikke bruges en form for filter. I stempelkaffe får du f.eks. bønnerne uden frasorteret syrer, som kan forsage et forhøjet kolesterol hos nogle mennesker.

Vi er forhandler af Coffee Queen friskbryg kaffemaskiner, som er den del af Crem International – en global producent af professionelle kaffemaskiner fra Sverige. Med mere end 85 års erfaring inden for fremstilling af kaffemaskiner, er Coffee Queen en sand klassiker blandt kaffe kenderne.  

Instant kaffemaskine

Den hurtigst voksende brygningsmetode er i dag instant kaffe. Derfor er efterspørgslen på instant kaffemaskiner også voksende. Ikke nok med brygningsmetoden smager fantastisk, så er det også en af de hurtigste brygningsmetoder.

En instant kaffemaskine kan klargører din kaffe, cappuccino eller anden kaffedrik på 7-12 sekunder og kan i mange tilfælde også byde på varm kakao og kogt vand til te.

Barista kaffemaskine

En klar favorit blandt caféer og restauranter når der ledes efter en kaffemaskine til virksomheden.

En barista kaffemaskine kendes også som en espressomaskine, og giver dig mulighed for at lave kaffe på ægte italiensk manér. Kaffe på italiensk hedder faktisk espresso, og er den unikke metode, hvor du brygger kaffen under tryk. Espresso udskiller sig fra andre brygningsmetoder, ved at være mere koncentreret i både smag og konsistens.