Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Vandkøler til drikkevand [Nu -10%]

Vandkøler til drikkevand

At sørge for at drikke nok vand i løbet af dagen er en udfordring for mange. I melletiden er der mange fordele ved at drikke vand – og det er ikke kun vores sundhed, som vi gør noget for.

Hvis du har ansatte, vil de præstere markant bedre i løbet af hele arbejdsdagen, hvis de får nok at drikke. Hydrering hjælper med at øge koncentrationen, forhøje energiniveauet, og booster ens hukommelse. Med andre ord, er det godt både for de ansatte og for firmaet at haven en vandkøler til drikkevand.

Gør det nemt med en vandkøler til drikkevand

En måde at gøre det nemmere for ens ansatte at drikke mere vand er at få en vandkøler til drikkevand. Det er ikke bare noget vi tror, der er også undersøger, der viser, at folk indtager mere vand i løbet af dagen, når de har let adgang til en vandkøler.

Vores vandkølere leverer frisk, koldt vand, som er lækkert at drikke. Du kan endda vælge modeller, som kan lave vand med brus i, for dem, som ikke er så glade for postevand.

Forskellige vandkølere til forskellige behov

Det miljø, du arbejder i, er sikket ret anderledes fra det kontorlandskab, som dine venner arbejder i. Nogle har store kontorer, nogle har små; nogle har fem ansatte, andre har 300. Derfor leverer vi også flere forskellige modeller af vandkøler til drikkevand, som alle passer til forskellige behov.

Vi har små vandkølere, som kan stå på et bord, større modeller, som kan stå i et hjørne, og indbygningsmodeller som fungerer som sin egen vandhane.

En fryd for øjet

Når du vælger en vandkøler til drikkevand hos os, får du ikke bare lækkert drikkevand, du får også et stykke flot design. Vores vandkølere er lavet af det engelske Borg & Overström, som gør meget ud af at skabe vandkølere, som ikke kun virker, men også pynter – du kan selv se det i gallerierne for de forskellige modeller her på siden.

Fortæl os om hvad du har brug for

Når der er så mange valgmuligheder, kan det være svært at finde ud af, hvad der passer dig bedst. Fortæl os om dine behov, og vi kan uforpligtende guide dig til hvilke modeller dækker dem bedst, og hvorfor. Så kan du være sikker på, at du får den bedste løsning på en vandkøler til drikkevand til netop jeres kontor.

Tlf.: (+45) 70 40 48 00
E-mail.: info@holm-s.dk

Ring eller skriv til os i dag!

Emil Holm Larsen
Emil Holm Larsen
Hos HOLMS kan du møde Emil. Hos HOLMS lever og ånder vi for tilfredse kunder, og hos os er en aftale en aftale. Vi er en familiedrevet virksomhed på Sydhavsøerne.

Tilmeld nyhedsbrev