Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Vandkøler på tilbud. Spar -10%

Vandkøler på tilbud

Du kan spare penge på de elegante og effektive vandkølere fra Borg & Overström. Byd dine kollegaer og ansatte på friskt, hygiejnisk og velsmagende vand med og uden brus.

Specielt her i de varme sommermåneder, er det vigtigt at drikke rigeligt med vand på arbejdspladsen. Det sørger for du kan præstere hele dagen lang. Hydring øger koncentrationen, energiniveauet og booster hukommelsen hos dine ansatte. Med andre ord, er det godt for både firmaet og de ansatte, at have en vandkøler opstillet på arbejdspladsen.

Alle Borg & Overströms vandkølere er hygiejniske, lydsvage og let betjente.

Bordmodeller

Kompakte og elegante bordmodeller til f.eks. køkkenbordet eller på anden overflade på arbejdspladsen. Disse kompakte løsninger har et stort aftapningsområde, der gør du kan bruge både glas, kopper og flasker. Den ideelle vandkøler til enhver kontor situation.

Gulvmodeller

Gulvmodeller er vandkølere i ergonomisk højde, som kan placeres hvor end det passer. Helt uden behov for bordplads. Designet til at give dig fleksibilitet. Hygiejnisk vandkøler i ægte Skandinavisk design med et let kontrolpanel.

Indbygningsmodeller

Disse smarte indbygningsmodeller passer perfekt ind i et skabsmiljø eller ved håndvasken. Disse modeller installeres med en tappehane, hvor resten af maskineriet står inde i et ledigt skab. Direkte afkøling ved hjælp af innovative teknologier, der afkøler vandet på et øjeblik.

Drikkevandsfontæne

Drikkevandsfontæne i et tidsløst og stilrent design. Nem at vedligeholde. Op til 40 liter i timen. Perfekt til skoler, institutioner og sportsklubber.

Vandkøler tilbehør

I samme periode får du også -10% på alt udstyr og tilbehør til vores vandkølere. Du kan finde alt lige fra kopholdere og vægbeslag til CO2 genopfyldningsflaske og monteringudstyr.

Har du brug for rådgivning?

Med så mange forskellige muligheder på markedet, kan det være svært at finde ud af, hvad der passer dig bedst. Hos HOLMS er du velkommen til at fortælle os om dine behov, hvorefter vi kommer med uforpligtende råd og vejleddning. Så får du præcis den løsning, der passer bedst ind i din kontor situation.

Tlf.: (+45) 70 40 48 00
E-mail.: info@holm-s.dk

Ring eller skriv til os i dag!

Søren Holm Larsen
Søren Holm Larsen
Hos HOLMS kan du møde Søren. HOLMS er en familiedrevet virksomhed på Sydhavsøerne. Fordelen ved at være familiedrevet er, at vi alle sammen har de samme værdier. Bl.a. når det kommer til kvalitet og service.

Tilmeld nyhedsbrev