Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Opvaskemaskine til industri

Opvaskemaskine til industri

Er du indehaver af din egen restaurant, bar eller café? Står du tit med en kæmpe opvask, hvor du har svært ved at følge med? Så kunne det være, at du skulle overveje en opvaskemaskine til industri.

En hurtig og effektiv industriopvasker er blandt ét af de vigtigste værktøjer i det professionelle køkken. Det er med til at gøre din hverdag nemmere, og du skal bruge mindre tid i køkkenet. Samtidig byder du dine kunder på en skinnende ren service og har mulighed for at bevare overblikket i travle situationer.

Hurtig opvaskemaskine til industri

En hurtig opvaskemaskine giver let mulighed for at koncentrere dig om vigtigere ting på arbejdspladsen. Uanset om du skal bruge en underbords- eller hætteopvasker, kan du forkorte tiden du normalt bruger på at tage dig af opvasken.

I dag kan en opvaskemaskine til industri klare opvasken på blot 2 minutter, uden at du går på kompromis med kvaliteten af selve opvasken. Også selvom opvasken er klaret hurtigt, lever maskinerne op til kravet om hygiejnisk skyld på over 80°C fastsat af Levnedsmiddelstyrelsen.

Opvaskemaskine til restaurant

Har din restaurant svært ved at nå opvasken, når der er mange spisende gæster?

En hurtig opvaskemaskine til din restaurant kan gøre din arbejdsgang lettere. En underbordsmodel kan i dag vaske op til 540 tallerkener i timen, og det enkelte program kan være færdigt på blot 2 minutter. Selv det længste vaskeprogram varer kun 5 minutter.

Hætteopvaskemaskine

En hætteopvaskemaskine er en anden populær løsning blandt travle restauranter. Denne type af opvaskemaskine til industri fås med et simpelt kontrolpanel, hvor du kun skal tage stilling til 2 knapper. Det er bl.a. valg af vaskeprogram, hvor der findes 3 forskellige.

  • Et hurtigt program på 1.5 minut.
  • 3 minutters program, der kan klare næsten al snavs.
  • Et intensivt 5 minutters vaskeprogram, til de værste opgaver.

Leje af opvaskemaskine

Hos HOLMS er det ikke altid nødvendigt at købe. Vi hjælper rigtig mange virksomheder rundt omkring i landet med en lejeaftale, så du ikke skal af med et større engangsbeløb. En lejeaftale giver dig også en solid tekniker med i prisen, der altid kun er et opkald og en køretur væk.

Her er et eksempel på leje af en underbords- eller hætteopvasker hos HOLMS.

D500 DUO UnderbordsopvaskerP500 Hætteopvasker
Lejepris 1200 kr. / måned 1500 kr. / måned
Vaskeprogrammer Hurtig (2 min)
Standard (3 min)
Intensiv (5 min)
Hurtig (1,5 min)
Standard (3 min)
Intensiv (5 min)
Vasketemperatur 55°C 55°C
Skylletemperatur 82°C 82°C
Tallerkener per kurv 18 stk. 18 stk.
Støjniveau Under 70dB Under 70dB

Er du interesseret i at leje en opvaskemaskine? Du er altid velkommen til at kontakte os alle uges hverdage på enten telefon eller email.

Tlf.: (+45) 70 40 48 00
E-mail.: info@holm-s.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søren Holm Larsen
Søren Holm Larsen
Hos HOLMS kan du møde Søren. HOLMS er en familiedrevet virksomhed på Sydhavsøerne. Fordelen ved at være familiedrevet er, at vi alle sammen har de samme værdier. Bl.a. når det kommer til kvalitet og service.

Tilmeld nyhedsbrev