Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Kaffeautomater

Kaffeautomater

Kaffeautomater er efterhånden ved at blive den foretrukne løsning på de danske arbejdspladser. Automaten kan, modsat den almindelige kaffemaskine, brygge mange forskellige typer af kaffe og kaffebaseret drikke på kort tid. Det gør det til en ideel løsning på de større arbejdspladser, hvor mange medarbejdere drikke kaffe hele dagen lang.

En kaffeautomat ses oftere og oftere i offentlige venteværelser, hos bilforhandlerne og på hotellerne. Selvom det kan være svært at slå den lokale barista oplevelse, så giver kaffeautomaterne dig stadigvæk en fantastisk kop kaffe, cappuccino og/eller kakao.

Kaffeautomater til erhverv

Selvom kaffeautomater ikke udelukkende er til erhverv, så er det oftest her vi ser denne størrelse løsninger. Kaffeautomater til erhverv giver dig som arbejdsgiver fleksibilitet hos både medarbejderne, men også hos kunder og partnere.

Hos HOLMS er vi ofte ude hos virksomheder på Sjælland, hvor de får mange besøgende i løbet af en dag.

Kaffeautomater priser

Grundet de mange forskellige størrelser på maskinerne, varierer priserne også på kaffeautomaterne. Selv vores mindste automat, Saeco Aulika Focus, kan lave en glimrende espresso, cappuccino, café latte og meget mere, hvor prisen er 9.400 kr. ekskl. moms.

Denne type af automat passer godt ind på mindre-/ mellemstore kontorer, hvor de ansatte og besøgende kan få lidt varmt at drikke i løbet af dagen. Dog bør du kigge efter en større løsning, hvis du f.eks. er bilforhandler eller hotelejer.

Det rette blødgøringsanlæg

Desværre glemmer alt for mange vigtigheden bag et blødgøringsanlæg. Et blødgøringsanlæg har en lang række fordele, som ikke må overses.

  • Du opnår en formidabel kaffesmag.
  • Du undgår at kalke dit anlæg til.
  • Forlænger levetiden på dine maskiner.
  • Sparer penge på elregningen.

Vandet i Danmark er blevet langt mere kalkholdigt i de sidste 20-30 år, og det er derfor vigtigere end nogensinde før, at du passer på sine erhvervsmaskiner. Vi har en række fordelagtige anlæg, som du skal være velkommen til at kigge på, eller ringe til os for flere spørgsmål.

Tilbehør til kaffeautomater

Det rette tilbehør til kaffeautomaten er vigtig. Uanset om det er kopper, krus eller sukkersticks. Som kunde hos HOLMS finder du alt du har behov for, og du kan altid forhøre dig hos os, hvis du har specielle ønsker.

Søren Holm Larsen
Søren Holm Larsen
Hos HOLMS kan du møde Søren. HOLMS er en familiedrevet virksomhed på Sydhavsøerne. Fordelen ved at være familiedrevet er, at vi alle sammen har de samme værdier. Bl.a. når det kommer til kvalitet og service.

Tilmeld nyhedsbrev