Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på +45 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Hvad koster et blødgøringsanlæg

Vand fra blødgøringsanlæg

I en ny serie af blog indlæg, vil vi her hos HOLMS starte med at svare på jeres ofte stillede spørgsmål. I denne omgang starter vi med at svare på; hvad koster et blødgøringsanlæg fra HOLMS? Det kommer selvfølgelig an på, hvilken type af anlæg du har brug for.

Et RO blødgøringsanlæg til din kaffemaskine koster fra 12.995 kr. ekskl. moms.

Et saltanlæg til din industriopvaskemaskine koster fra 3.895 kr. ekskl. moms.

Pas på dine maskiner med et blødgøringsanlæg

I Danmark er vores vand blevet lang mere kalkholdigt i de sidste 20-30 år. Det betyder vores industrimaskiner holder i kortere tid, sluger flere penge pga. det høje elforbrug og kræver flere reparationer.

Specielt hvis du har en kaffemaskine eller industriopvaskemaskine, kan du opleve store fordele ved at få installeret et anlæg. Ud over en mindre elregning, vil du også opleve smagen af vandet er forbedret, og at der går længere tid mellem reparationer og vedligeholdelse.

Hvilken type anlæg skal jeg vælge?

Hos HOLMS er vi forhandler af 3 typer blødgøringsanlæg.

Vi har et saltanlæg, som bruges til industriopvaskemaskiner. Et saltanlæg fjerner ikke partikler og urenheder, men blot kalk. Hvor almindelige husholdningsmaskiner har et saltanlæg indbygget, skal industriopvaskemaskiner bruge et eksternt anlæg for ikke at bryde ned.

Vores vandfiltre kan fjerne andet end blot kalk. Andre partikler fra vandet, såsom rust, sulfater, uønsket smag og lugt filtreres fra. Vandfiltre benyttes i vid udstrækning i mad- og drikkevareindustrien til beskyttelse af maskiner og udstyr, samt forskønnelsen af smagsoplevelsen og sundheden.

Sidst, men ikke mindst, har vi Omvendt Osmoseanlæg. Disse blødgøringsanlæg fungerer bedst af alle, og er en metode, hvorpå kun de reneste vandmolekyler vil gå igennem filtreringen. Det gør at du slipper for vira, bakterier og kemikalier i vandet.

Salt til blødgøringsanlæg

Hvis du har brug for salt til dit blødgøringsanlæg, har vi hos HOLMS den løsning du står og mangler. Vi forhandler saltpoletter, der anvendes til fuldautomatiske anlæg. Saltpoletterne har store saltkorn, som sikrer dig en hurtig opløsning og forhindrer sammenbagning af saltet, også koster de kun 70,- ekskl. moms for 10 kg.

Emil Holm Larsen
Emil Holm Larsen
Hos HOLMS kan du møde Emil. Hos HOLMS lever og ånder vi for tilfredse kunder, og hos os er en aftale en aftale. Vi er en familiedrevet virksomhed på Sydhavsøerne.

Tilmeld nyhedsbrev